Οι αξιωματούχοι του Koh Larn επαναλαμβάνουν: Οι άνθρωποι είναι πλέον ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν, είτε εμβολιασμένοι είτε όχι, τις παραλίες ανοίγουν από αύριο

Koh Larn -

Η Τοπική Επιτροπή του Koh Larn χθες το βράδυ (30 Αυγούστουth) έχει ενημερώσει τις παραγγελίες τους στις οποίες αναφέρεται συγκεκριμένα ότι ΔΕΝ απαιτείται επίσκεψη στον εμβολιασμό ή τον έλεγχο για Covid.

Στις 28 Αυγούστου 2021, έχουν εκδώσει τους προηγούμενους κανόνες τους. Η επιτροπή Koh Larn έχει σημαντικό λόγο στις πολιτικές και τους κανόνες του νησιού, πολλοί από τους οποίους είναι αρχικοί κάτοικοι ή απόγονοι αρχικών κατοίκων του νησιού.

Το Koh Larn θα ανοίξει ξανά από τις 31 Αυγούστου, ο κανόνας μόνο για τους εμβολιασμένους επισκέπτες φαίνεται να έχει καταργηθεί

Χθες το βράδυ εξέδωσαν τους τελευταίους κανόνες που θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτοί οι κανόνες ενημερώθηκαν και αναφέρουν συγκεκριμένα ότι ο εμβολιασμός ή ο έλεγχος για covid ΔΕΝ απαιτείται επίσκεψη. Η υπηρεσία φέρι είναι 7:00 π.μ., μεσημέρι και 5:30

Το TPN media σημειώνει ότι αν και υπάρχει δεν απαιτείται πλήρης εμβολιασμός για επίσκεψη, κάποιος πρέπει να προσκομίσει την Ταϊλανδική ταυτότητα ή το διαβατήριό του. Οι αλλοδαποί μετανάστες εργαζόμενοι εξακολουθούν να απαγορεύεται να επισκέπτονται το νησί. Κάποιος θα χρειαστεί επίσης να περάσει από πολλά μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, όπως έλεγχο θερμοκρασίας.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με τις παραγγελίες Chonburi, οι παραλίες ανοίγουν ξανά για χαλάρωση και μπάνιο στο νησί από αύριο, 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το αλκοόλ δεν μπορεί να σερβιριστεί ή να μεταφερθεί στην παραλία και τα πάρτι απαγορεύονται.

Ο Κυβερνήτης του Chonburi και η επαρχιακή επιτροπή ασθενειών δημοσίευσαν χθες το βράδυ, 30 Αυγούστου 2021, κανόνες και περιορισμούς σχετικά με τη χαλάρωση των κανόνων Covid-19 για την επαρχία.

Η Chonburi απελευθερώνει νέες παραγγελίες χαλαρώνοντας τους περιορισμούς Covid-19 από την 1η Σεπτεμβρίου

Η Επιτροπή Μεταδοτικών Ασθενειών του Chonburi, με επικεφαλής τον Κυβερνήτη Phakkhrathon Thianchai, δημοσίευσε ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών χθες το βράδυ σχετικά με την καθολική πρόληψη για την αναχαίτιση του Covid-19.

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι εκδίδει ένα σύνολο καθολικών «κατευθυντήριων γραμμών» πρόληψης για τους κατοίκους να σταματήσουν τον Covid-19

TΤο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε σήμερα 745 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με 4 νέους θανάτους, στις 31 Αυγούστου. Αυτός είναι ο χαμηλότερος αριθμός νέων κρουσμάτων Covid-19 στην επαρχία εδώ και πέντε εβδομάδες περίπου, από τις 24 Ιουνίου, με τα κρούσματα να μειώνονται κάθε μέρα τώρα εδώ και αρκετές ημέρες.

Το Chonburi αναφέρει 745 νέα κρούσματα Covid-19 με 4 θανάτους

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.