Το Koh Larn θα ανοίξει ξανά από τις 31 Αυγούστου, ο κανόνας μόνο για τους εμβολιασμένους επισκέπτες φαίνεται να έχει καταργηθεί

Koh Larn, Pattaya-

Το δημοφιλές τουριστικό νησί Koh Larn εξέδωσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες το βράδυ, 28 Αυγούστου 2021, δηλώνοντας ότι σχεδιάζουν να ανοίξουν ξανά το νησί για το κοινό από τις 31 Αυγούστου 2021, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη.

Θα εκτελούν τρία πλοία την ημέρα στις 7:00 π.μ., 12:00 μ.μ. και 5:30 μ.μ.

Όλοι οι κανόνες του Chonburi Covid-19 ισχύουν για το νησί, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των μεγάλων συγκεντρώσεων και της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. Οι παραλίες δεν έχουν ανακοινωθεί ότι μπορούν να ανοίξουν ακόμη από τον κυβερνήτη Chonburi, έτσι τουλάχιστον την 31η, θα παραμείνουν κλειστά εκτός και αν αλλάξουν οι παραγγελίες.

Είναι σημαντικό ότι το Koh Larn δοκίμασε έναν κανόνα «μόνο για εμβολιασμένους επισκέπτες» πριν από το πρόσφατο ολικό κλείσιμό τους λόγω αρκετών κρουσμάτων Covid-19 στο νησί, το οποίο έχει βαριά εμβολιασμένο πληθυσμό πολύ πάνω από 70%. Δεν γίνεται αναφορά σε αυτή την απαίτηση στους νέους κανόνες που κυκλοφόρησαν, οι οποίοι μπορούν να βρεθούν στα Ταϊλανδικά παραπάνω. Η μόνη σημαντική απαίτηση για έναν επισκέπτη θα είναι διαβατήριο ή ταυτότητα Ταϊλάνδης. Δεν θα επιτρέπεται η επίσκεψη στο νησί αλλοδαπών μεταναστών εργαζομένων, όπως αναφέρεται στους κανόνες.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/