79χρονος έχασε το χέρι μετά από επίθεση από σκύλο γείτονα στο Chonburi

Τσονμπούρι –

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής έχασε το χέρι του αφού δέχθηκε επίθεση από τα σκυλιά του γείτονά του στην περιοχή Panat Nikhom νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα την Τετάρτη (18 Αυγούστουth) σε ένα σπίτι στο Thung Kwang.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μαζί με το The Pattaya News έφτασαν στο σπίτι για να βρουν τον τραυματία, τον κ. Juea 'Keang' Kitijutirakun, 79 ετών. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στα χέρια του από δαγκώματα σκύλου. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στο The Pattaya News ότι ο κύριος Juea μένει μόνος στο σπίτι του. Του αρέσει να δίνει δωρεάν λαχανικά που καλλιεργεί στους γείτονές του και το κύριο πάθος του είναι η κηπουρική.

Η κα Korakorn και η κα Nattananya Sittikun, 29 ετών, που είναι οι ιδιοκτήτες των εν λόγω σκύλων είπαν στο The Pattaya News, «Έχουμε τέσσερα σκυλιά, ο κύριος Keang έφερε λεμόνια για εμάς, αλλά κανείς δεν ήταν σπίτι».

«Προσπάθησε να ρίξει μια σακούλα με λεμόνια από τον φράχτη στο σπίτι. Ένα από τα σκυλιά δάγκωσε το χέρι του πριν ακολουθήσουν άλλα σκυλιά».

«Είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτό το περιστατικό και να βοηθήσουμε τον κ. Keang. Θα βάλουμε μια ταμπέλα στον φράχτη για να προειδοποιήσουμε για τα άγρια ​​σκυλιά».

Ο κ. Banlue Saelao, ο οποίος είναι εργάτης διάσωσης, είπε στους δημοσιογράφους του Pattaya News: «Ενημερωθήκαμε αργότερα ότι ο κύριος Keang έπρεπε να ακρωτηριαστεί το δεξί του χέρι επειδή το χέρι του τραυματίστηκε σοβαρά».

Ο κ. Kaeng παραμένει σε νοσοκομείο και αναρρώνει, σύμφωνα με τους γιατρούς. Είναι άγνωστο εάν θα υπάρξουν νομικές κατηγορίες και το θύμα δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση. Όπως αναφέρθηκε, οι ιδιοκτήτες των σκύλων έχουν αναλάβει την πλήρη ευθύνη και θα βοηθήσουν τον κ. Kaeng.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.17 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.