Η αγνοούμενη 89χρονη γιαγιά βρέθηκε νεκρή στο δάσος μετά από διήμερη έρευνα στο Τσονμπούρι, δεν υπάρχει υποψία επιθετικού παιχνιδιού

Τσονμπούρι –

Μια 89χρονη γιαγιά που δηλώθηκε εξαφανισμένη από ένα σπίτι στο Τσονμπούρι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε αργότερα νεκρή ένα χιλιόμετρο μακριά στο Bor Thong το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Την Πέμπτη 5 Αυγούστουth η αστυνομία του Bor Thong ειδοποιήθηκε ότι μια 89χρονη γιαγιά, η Chuan Udomdet, χάθηκε από το σπίτι της στο Bor Thong. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της στην κοντινή περιοχή για σχεδόν τρεις ημέρες. Η γυναίκα είναι γιαγιά και ηλικιωμένη στην κοινότητά της και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης, σύμφωνα με την αστυνομία του Bor Thong.

Η αστυνομία του Bor Thong ανέφερε χθες (8 Αυγούστου) ότι η κυρία Chaun βρέθηκε νεκρή σε μια χλοώδη, απομακρυσμένη δασική περιοχή ένα χιλιόμετρο από το σπίτι της από ομάδα ερευνών. Στο σώμα της βρέθηκε ένα χρυσό κολιέ που κοστίζει περίπου 27,000 μπατ, το οποίο της ανήκει και δεν το έβγαλε ποτέ. Η αστυνομία πίστευε ότι πέθανε τουλάχιστον 24 ώρες πριν βρεθεί το σώμα της. Τα μέλη της οικογένειας της κυρίας Chaun πίστευαν ότι η αρχική της πρόθεση ήταν να πάει μια βόλτα αλλά ότι είχε μπερδευτεί, αποπροσανατολιστεί και χαθεί. Τα μέλη της οικογένειας δεν διευκρίνισαν εάν η κυρία Chaun είχε κάποια ιατρική κατάσταση που θα μπορούσε να έχει συμβάλει στην κατάσταση.

Η αστυνομία του Bor Thong πιστεύει σε αυτό το στάδιο ότι η γυναίκα είχε χαθεί και μπερδευτεί και είχε πεθάνει από πιθανές ιατρικές καταστάσεις και έλλειψη τροφής και νερού. Δεν πιστεύουν ότι εμπλέκεται φάουλ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.