Ο Πρόεδρος του Thonburi Healthcare κατηγορείται ότι μοιράστηκε ψευδείς ειδήσεις για την προμήθεια εμβολίου Pfizer

Μπανγκόκ -

Ο Atchariya Ruangrattanapong, Πρόεδρος του Crime Victims' Assistance Club, υπέβαλε καταγγελία κατά του Προέδρου της Thonburi Healthcare Group (THG), Δρ. Boon Vanasin, για φερόμενη κοινοποίηση ψευδών ειδήσεων για την προμήθεια εμβολίου Pfizer της THG.

Ο Atchariya ανέφερε στο Γραφείο Διερεύνησης του Κυβερνοεγκλήματος (CCIB) ότι προσωπικά πίστευε ότι ούτε ο Dr. Boon ούτε η Thonburi Healthcare Group είχαν επικοινωνήσει και διαπραγματευτεί με τους σχετικούς εκπροσώπους της Pfizer για την εισαγωγή 20 εκατομμυρίων δόσεων των εμβολίων mRNA.

Είπε στους δημοσιογράφους: «Πίστευα ότι δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, επειδή οι εκπρόσωποι της Pfizer θα έκαναν μια εμπορική συμφωνία μόνο υπό τον όρο «κράτος σε κράτος» και υπήρχαν πέντε κυβερνητικές υπηρεσίες που επιτρέπεται να το κάνουν. Και πολλά από αυτά τα πρακτορεία έχουν αρνηθεί ότι συνήψαν οποιαδήποτε σύμβαση προμήθειας της Pfizer Vaccines με τον Δρ. Μπουν».

Επιπλέον, η διεκδικούμενη τιμή των 1,300 μπατ ανά δόση του εμβολίου ήταν, σύμφωνα με τη δήλωσή του, ένα ψεύτικο κίνητρο με στόχο την αύξηση των μετοχών της THG στο χρηματιστήριο, καθώς η μετοχή της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 13 τοις εκατό στην αγορά μετά τον Δρ. .Ο Boon είχε ανακοινώσει τη διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους της Pfizer.

Ο επίτροπος της CCIB, Kornchai Klaiklueng, έλαβε την καταγγελία και είπε ότι οι αξιωματικοί θα συλλέξουν περισσότερα στοιχεία, αλλά προκαταρκτικά, οι αξιωματούχοι δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν εάν το μήνυμα του γιατρού θεωρήθηκε ψευδής είδηση.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.