Πρώην αναπληρωτής διευθυντής σχολείου βρέθηκε νεκρός στο Chonburi, η αστυνομία υποπτεύεται άσεμνο παιχνίδι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sawang Het Rescue Team

Τσονμπούρι –

Μια πρώην γυναίκα αναπληρώτρια διευθύντρια σχολείου βρέθηκε νεκρή, έχοντας σχεδόν αποκεφαλιστεί, μπροστά από ένα σπίτι στο Panat Nikhom χθες, σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου Panat Nikhom. Η αστυνομία αναζητά τον/τους ύποπτο/ους που φέρεται να δολοφόνησαν τη γυναίκα.

Η αστυνομία Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για το περιστατικό χθες (3 Αυγούστουrd) σε ένα σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών Thanya Thani στο Rai Lak Thong.

Η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν μπροστά από το σπίτι για να βρουν το σώμα της κας Jantanee Santitammakorn, 61 ετών, η οποία είναι πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια σχολείου στο Panat Nikhom.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, αιμορραγούσε βαριά από σοβαρές πληγές στο λαιμό της, καθώς παραλίγο να αποκεφαλιστεί από έναν άγνωστο/ους ύποπτους.

Ο σύζυγός της, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου, επικαλούμενες μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε στην αστυνομία του Panat Nikhom ότι η κυρία Jantanee έμενε μόνη στο σπίτι όταν έβγαινε από το σπίτι για να κάνει δουλειές.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, ενώ ήταν έξω για να τρέξει, προσπάθησε να την καλέσει στο τηλέφωνό του, αλλά εκείνη δεν απάντησε, κάτι που όπως είπε ήταν ασυνήθιστο. Επέστρεψε στο σπίτι και τη βρήκε τραυματισμένη και αιμορραγούμενη βαριά σε ένα μπάνιο του σπιτιού. Την έβγαλε από το σπίτι για να τη φέρει στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε πριν προλάβει να το κάνει. Λίγο αργότερα, κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσουν.

Η αστυνομία του Panat Nikhom δήλωσε ότι το σπίτι έχει πολλές κάμερες CCTV, αλλά δυστυχώς όλες είχαν σπάσει.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας Panat Nikhom δήλωσε στον Τύπο ότι η έρευνα ήταν ακόμη σε εξέλιξη μέχρι την ώρα του Τύπου, συμπεριλαμβανομένων περαιτέρω συνεντεύξεων με τον σύζυγο της γυναίκας.

Πρωτότυπη ιστορία από Ban Muang

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.