Η φιλοδημοκρατική ομάδα «Taloo-Fah» διοργανώνει ειρηνική διαδήλωση στην Μπανγκόκ σήμερα το απόγευμα

Μπανγκόκ -

Η φιλοδημοκρατική ομάδα «Taloo-Fah» μαζί με τους υποστηρικτές της, με επικεφαλής τον Jatupat «Pai Dao Din» Boonpattararaksa, είχαν διοργανώσει μια διαδήλωση στην περιοχή του Μνημείου της Νίκης της Μπανγκόκ πριν πραγματοποιήσουν πορεία προς το Κυβερνητικό Μέγαρο σήμερα το απόγευμα, 25 Ιουλίου.

Η ομάδα των ακτιβιστών υπέρ της δημοκρατίας είχε συγκεντρωθεί σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας, συμπεριλαμβανομένης της διασταύρωσης Pathumwan και Ratchaprasong, για να φιλοξενήσει μια τελετή κατασκευής κεριών της Βουδιστικής Σαρακοστής που σηματοδοτεί τα πρόσφατα βουδιστικά φεστιβάλ για 5 συνεχόμενες ημέρες από τις 20 Ιουλίου.

Από τις 3:00 μ.μ. Σήμερα, οι διαδηλωτές μάζευαν και τα τρία κεριά στο Μνημείο της Νίκης που θα παρουσιαστούν στη διαμαρτυρία, αντιπροσωπεύοντας συμβολικά τρία βασικά αιτήματα των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας, πριν προχωρήσουν προς το Κυβερνητικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στον προορισμό γύρω στις 4:25 μ.μ., όπου είχαν ήδη αναπτυχθεί σειρές πλήθους που ελέγχουν αστυνομικούς, συρματοπλέγματα και οδοφράγματα, κοντέινερ και ένα φορτηγό υδροβολής υψηλής πίεσης.

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές οργάνωσαν ειρηνικά συμβολικές παραστάσεις και τελετές ζητώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Prayut Chan-O'Cha και της κυβέρνησής του καθώς δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την εγχώρια κατάσταση του Covid-19 στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με δήλωσή τους.

Μία από τις δραστηριότητες περιλαμβάνει το κάψιμο του πορτρέτου του Πρωθυπουργού και των πτωμάτων μαριονέτας που αντιπροσωπεύουν τους θανάτους Covid-19 στην Ταϊλάνδη.

Η διαμαρτυρία διοργανώθηκε ειρηνικά χωρίς αντιπαράθεση και από τα δύο μέρη προτού ο Πάι Ντάο Ντιν ακυρώσει τη διαδήλωση γύρω στις 5:35 μ.μ.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: iLaw

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.