Ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο Nakhon Si Thammarat αφού κρύφτηκε χιουμοριστικά μέσα σε βάζο για να γλιτώσει τη σύλληψη της αστυνομίας

Nakhon Si Thammarat –

Ένας φερόμενος έμπορος ναρκωτικών, 34 ετών, βρέθηκε σε ένα σπίτι στην περιοχή Tha Sala του Nakhon Si Thammarat αφού κρύφτηκε χιουμοριστικά μέσα σε ένα βάζο για να προσπαθήσει να ξεφύγει από τη σύλληψη.

Η σύλληψη έλαβε χώρα αφού η τοπική αστυνομία από το αστυνομικό τμήμα Tha Sala ενημερώθηκε για κατάχρηση ναρκωτικών από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη μεταξύ μιας ομάδας εφήβων σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Sa Kaeo.

Στη συνέχεια, η αστυνομία έφτασε στο σημείο και εντόπισε τον φερόμενο ως έμπορο ναρκωτικών και δύο έφηβους πριν όλοι καταφέρουν να διαφύγουν αρχικά από το σημείο. Ο ένας έφηβος συνελήφθη σε χωράφι durian δίπλα στο σπίτι ενώ ο άλλος έφηβος τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, η αστυνομία πέρασε περίπου μια ώρα ψάχνοντας για τον έμπορο ναρκωτικών που είχε προηγουμένως δει να τρέχει στο πίσω μέρος του σπιτιού πριν τον ανακαλύψει να κρύβεται και να χαμογελά μέσα στο μεγάλο άδειο βάζο.

Ο ύποπτος, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Sakrin Phitchalad, ανασύρθηκε αμέσως από το βάζο και συνελήφθη. Μέσα στο δοχείο βρέθηκε επίσης ποσότητα 44 δισκίων μεθαμφεταμίνης και δύο σακουλάκια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Ο Sakrin, παρόλο που συνελήφθη και αντιμετώπιζε σημαντικές κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά, βρήκε το χιούμορ μέσα στην κατάσταση καθώς γελούσε για το περιστατικό μαζί με αστυνομικούς.

Τόσο ο Sakrin όσο και ο άλλος ανώνυμος έφηβος ύποπτος οδηγήθηκαν σε τοπικό αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.