Ο Κυβερνήτης Chonburi απελευθερώνει περισσότερους περιορισμούς και κλεισίματα που σχετίζονται με τον Covid-19, σε ισχύ μέχρι νεωτέρας

Chonburi, Ταϊλάνδη-

  Ο Κυβερνήτης του Chonburi κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη εντολή σήμερα το απόγευμα με περισσότερους περιορισμούς και κλεισίματα που σχετίζονται με τον Covid-19. Η παραγγελία είναι αποτελεσματική αύριο, 22 Ιουλίου 2021, μέχρι νεωτέρας.

Αυτό ακολουθεί το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, που αναφέρει ότι «προτείνονται» περισσότερα μέτρα για τις επαρχίες μέγιστου ελέγχου σήμερα το πρωί. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

  Όλα τα προηγούμενα κλεισίματα και τα στοιχεία εξακολουθούν να ισχύουν, μπορείτε να διαβάσετε για όλα όσα είχαν κλείσει προηγουμένως εδώ.

Ιδού οι νέες αλλαγές:

-Κλείστε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά αθλητικά γήπεδα

-Κλείστε γήπεδα γκολφ, μίνι γκολφ και σειρές γκολφ

-Κλείστε βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία

-Κλείστε όλα τα δημόσια πάρκα, τους κήπους, τα βοτανικά πάρκα (όπως το Nong Nooch)

-Κλείστε γήπεδα/χώρους πυγμαχίας, σχολές πυγμαχίας, ακόμα κι αν είναι σε εξωτερικούς χώρους

-Κλείστε όλα τα κουρεία/κομμωτήρια όλων των τύπων

-Κλείστε τα καταστήματα νυχιών

-Κλείστε τα καταστήματα με τατουάζ

-Κλείστε οποιοδήποτε και είδος αγωνιστικών γηπέδων/γηπέδων (συμπεριλαμβάνονται γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάντμιντον, όλα τα μέρη για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου πρέπει να είναι κλειστά)

-Κλείστε όλους τους τύπους πισινών, ιδιωτικών, δημόσιων, υδάτινων πάρκων και αθλητικών/αγωνιστικών

-Κλείστε μουσεία

- Κλείστε πολιτιστικά κέντρα, κέντρα εκμάθησης, επιστημονικά κέντρα, γκαλερί τέχνης, κάθε είδους παρόμοιο ίδρυμα

-Κέντρα ανάπτυξης παιδιών, νηπιαγωγεία, παιδική φροντίδα κλειστά

-Κλειστές οι σχολές χορού

-Τα εμπορικά κέντρα/τα πολυκαταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά μόνο για σούπερ μάρκετ/φάρμακα/εμβολιασμούς. Φαίνεται ότι τα εστιατόρια στα εμπορικά κέντρα δεν μπορούν να ανοίξουν, ακόμη και για take-away.

-Οι αγορές μπορούν να πωλούν μόνο τρόφιμα, όλα τα άλλα είδη (μη απαραίτητα) πρέπει να κλείσουν.

-Όλες οι προηγούμενες παραγγελίες και τα είδη της τελευταίας παραγγελίας εξακολουθούν να ισχύουν.

Δεν υπήρχε καμία αναφορά σε παραλίες ή ψαροπάρκα στην παραγγελία. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η επιχείρησή σας μπορεί να ανοίξει ή έχετε κάποια ερώτηση, σας συμβουλεύουμε να καλέσετε το 1337, το τηλεφωνικό κέντρο της πόλης Pattaya, και να ρωτήσετε απευθείας.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.92 (13 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/