Ο Κυβερνήτης Chonburi εκδίδει νέες επαρχιακές εντολές για αλλαγή στη ζώνη μέγιστου ελέγχου/σκούρα κόκκινη

Pattaya, Chonburi-

  Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι κυκλοφόρησε μέσω των λογαριασμών δημοσίων σχέσεών του απόψε, 19 Ιουλίου 2021, νέες παραγγελίες σχετικά με το κλείσιμο, τα μέτρα και τους περιορισμούς καθώς η επαρχία μετατρέπεται σε ζώνη «Σκούρο Κόκκινο».

  Αρχικά, ενημερωθείτε για τους γενικούς κανόνες της σκούρας κόκκινης ζώνης διαβάζοντας αυτό εδώ.

Τώρα που ανανεώσατε τη μνήμη σας σχετικά με τους γενικούς κανόνες της σκούρα κόκκινης ζώνης, ας πάμε στις λεπτομέρειες της παραγγελίας Chonburi που κυκλοφόρησε γύρω στις 11:00 απόψε. Αυτά ισχύουν από αύριο, 20 Ιουλίου 2021 έως νεωτέρας:

-Φεύγοντας από το σπίτι σας χωρίς άδεια (όπως εργασία όπως η επιβολή του νόμου ή ιατρική) ή έκτακτης ανάγκης ιατρικής ανάγκης μεταξύ 9:00 μ.μ. έως 4:00 π.μ. απαγορεύεται. Οι αρχές επιβολής του νόμου θα αναζητήσουν άτομα που παραβιάζουν αυτόν τον κανόνα, υψηλά πρόστιμα και πιθανή φυλάκιση για όσους παραβιάζουν αυτόν τον κανόνα. (απαγόρευση της κυκλοφορίας)

-Όλες τις υπόλοιπες ώρες ένα θα πρέπει να απέχουν από την έξοδο από το σπίτι εκτός για είδη πρώτης ανάγκης όπως εργασία που δεν μπορεί να γίνει από το σπίτι, φαγητό, φάρμακα, ραντεβού γιατρού, επισκέψεις σε φαρμακείο, είδη που χρειάζονται για τη ζωή, κ.λπ. Αυτό δεν είναι μια σκληρή απαγόρευση όπως τη νύχτα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε την έξοδο από το σπίτι εάν είναι δυνατόν.

-Μπορεί να χρειαστεί να δείξει κανείς την εφαρμογή Thai Chana σε σημεία ελέγχου, τα οποία θα βρίσκονται σε όλη την επαρχία και ειδικά γύρω από τα διαεπαρχιακά σύνορα.

-Αν κάποιος χρειάζεται να ταξιδέψει, ειδικά από επαρχία σε επαρχία, θα πρέπει να έχει έγγραφα που να δείχνουν ότι το ταξίδι είναι επείγον και απαραίτητο (όπως ραντεβού εμβολιασμού ή επιβεβαίωση ραντεβού πρεσβείας.)

-Σημεία ελέγχου, όπως αναφέρεται, θα τοποθετηθούν σε όλη την επαρχία, ειδικά για να σταματήσουν οι μετακινήσεις μεταναστών εργαζομένων χωρίς άδεια και να αποθαρρυνθούν οι μετακινήσεις. Τα ταξίδια δεν απαγορεύονται, από μόνα τους, αλλά πρέπει να γίνονται μόνο για τα απαραίτητα.

  Κλειστό μέχρι νεωτέρας, μαζί με αυτό που αναφέρεται στις γενικές πληροφορίες για τη σκούρα κόκκινη ζώνη παραπάνω:

-Χώροι διασκέδασης, μπαρ, κλαμπ, καραόκε, κλαμπ κυρίων, μασάζ με σαπουνάδες κ.λπ. (Έχουν ήδη κλείσει εδώ και τρεισήμισι μήνες)

-Ψάρια, κοτόπουλο, γήπεδα ταυρομαχιών, νόμιμα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών (επίσης κλειστά εδώ και μήνες)

-Κινηματογράφοι, θέατρα (όπως παραπάνω)

-Σνούκερ, μπιλιάρδο, μπόουλινγκ, πατινάζ, παρόμοια μέρη (όπως παραπάνω)

- στοές, λούνα παρκ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

-χώροι γιορτών και πάρτι, συνεδριακά κέντρα, αίθουσες δεξιώσεων κ.λπ. (Θυμηθείτε, περιορισμός μόνο σε 5 άτομα)

-Βρεφονηπιακούς σταθμούς/κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων (εκτός από χώρους διανυκτέρευσης)

-αγορές φυλαχτών

-Καταστήματα μασάζ όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων μασάζ ποδιών, κέντρα υγείας, κλινικές απώλειας βάρους (Συγγνώμη για όσους κάνουν μασάζ, είχα πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό)

-Ιαματικά λουτρά, κλινικές αισθητικής, σαλόνια, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών νοσοκομείων, καταστήματα τατουάζ (Δεν είπαν συγκεκριμένα κουρείο, είπαν απλώς μέρη για ομορφιά, συμβουλεύουμε τους ιδιοκτήτες αυτών των καταστημάτων να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές)

-Γυμναστήρια, γυμναστήρια, κλειστά αθλητικά γήπεδα (άλλη μια δημοφιλής ερώτηση, συγγνώμη παιδιά.)

-Η διαπροσωπική εκπαίδευση στα σχολεία παραμένει κλειστή

Μπορεί να ανοίξει με περιορισμούς:

-Παιχνίδια και internet cafe από τις 4:00 π.μ. έως τις 8:00

-Η πισίνα, το υδάτινο πάρκο μπορεί να ανοίξει από τις 4:00 π.μ. έως τις 8:00 χωρίς αλκοόλ. (Ένα άλλο δημοφιλές. Οι πισίνες μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές! Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα διαμερίσματα μπορεί να επιλέξουν να τα κλείσουν και αυτό θα ήταν μια νομική απόφαση γραφείου.)

-Τα κέντρα φυλαχτών και τα μικρά καταστήματα (όχι αγορές) μπορούν να ανοίξουν από τις 4:00 π.μ. έως τις 8:00 π.μ.

-Τα εστιατόρια, τα καροτσάκια τροφίμων, τα ψιλικατζίδικα, οι πωλητές τροφίμων, τα γήπεδα τροφίμων, οι καντίνες μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 8:00 μ.μ. ΟΧΙ DINE-IN. ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗ/ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Οχι αλκοόλ. (Οι καντίνες στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές μόνο για το προσωπικό/ασθενείς του νοσοκομείου)

-Τα δημόσια πάρκα, τα υπαίθρια αθλητικά γήπεδα, οι χώροι για υπαίθρια άσκηση είναι ανοιχτά μέχρι τις 8:00 (Ναι, η άσκηση είναι απαραίτητη και ένας λόγος για να βγείτε έξω.)

-Τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα μπορούν να ανοίξουν μόνο για σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και χώρους εμβολιασμού. (Υπάρχει κάποια ερώτηση εδώ σχετικά με τα εστιατόρια σε εμπορικά κέντρα, αλλά δεν επιτρέπεται να δειπνήσουν σε αυτά ανεξάρτητα. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της πόλης στο 1337 ή τη διεύθυνση του εμπορικού κέντρου, εάν δεν είστε σίγουροι.)

-Μπορούν να ανοίξουν νοσοκομεία, κλινικές, φαρμακεία, τοπικά καταστήματα, χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις, τράπεζες, επιχειρήσεις επικοινωνίας, καταστήματα τροφίμων για κατοικίδια, καταστήματα υλικού, βενζινάδικα, ταχυδρομεία και άλλα καταστήματα που είναι απαραίτητα, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης.

- Οι αγορές, τα καταστήματα ψιλικών είναι ανοιχτά από τις 4:00 π.μ. έως τις 8:00

-Τα ξενοδοχεία και τα εκθεσιακά κέντρα μπορούν να ανοίξουν, ωστόσο, δεν υπάρχει τραπεζαρία και όχι συναντήσεις/συνέδρια.

- ΔΕΝ υπήρχαν αναφορές σε γήπεδα γκολφ, πάρκα ψαρέματος ή παραλία. Υποτίθεται ότι μπορεί να ανοίξουν ως αποτέλεσμα, αλλά σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της πόλης και τις αρχές στο 1337 εάν είστε ιδιοκτήτης ή ο χώρος που ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε εάν είστε πελάτης εκ των προτέρων. Όσον αφορά τις παραλίες, καθώς δεν ονομάστηκαν, φαίνεται ότι παραμένουν ανοιχτές αυτή τη στιγμή με ισχύοντες κανόνες, όπως απαγόρευση αλκοόλ.

Για άλλη μια φορά, εάν δεν βλέπετε την επιχείρησή σας στη λίστα και δεν είστε σίγουροι, καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της πόλης στο 1337 και επικοινωνήστε ξανά μαζί τους. Προσέξτε και μείνετε ασφαλείς.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.2 (10 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/