Τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ελέγχου του COVID-19 για την Μπανγκόκ

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους. Η TPN σημειώνει ότι πρόκειται για ΜΟΝΟ περιορισμούς της Μπανγκόκ, Το Chonburi, το σπίτι των μέσων ενημέρωσης Pattaya και TPN, είναι ελαφρώς διαφορετικό και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Μπανγκόκ, 20 Ιουλίου 2021 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να παράσχει μια ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα ελέγχου του COVID-19 για την Μπανγκόκ που ισχύουν από σήμερα έως τις 2 Αυγούστου 2021.

Η εντολή κλεισίματος παραμένει σε ισχύ για

  • Επιχειρήσεις και χώροι ψυχαγωγίας. όπως παμπ, μπαρ, καραόκε, αίθουσες μασάζ και χώροι μπάνιου.
  • Θαλάσσια πάρκα και θεματικά πάρκα.
  • Παιδικές χαρές και σταθμοί όλων των τύπων.
  • Βοτανικοί κήποι, μουσεία, κέντρα εκμάθησης, ιστορικοί χώροι, εθνικά πάρκα, δημόσιες βιβλιοθήκες, γκαλερί τέχνης, ζωολογικοί κήποι και παρόμοιοι χώροι.
  • Χώροι για σνούκερ και μπιλιάρδο.
  • Σταθμοί παιχνιδιών, παιχνίδια και καταστήματα Διαδικτύου.
  • Χώροι αγώνων κόκορα/ταύρου/ψαριών, ιπποδρομίες και ιπποδρομίες όλων των τύπων.
  • Παιδικοί παιδικοί σταθμοί και εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων (εκτός από τακτικές υπηρεσίες ολονύκτιας φροντίδας).
  • Στάδια πυγμαχίας, γυμναστήρια πυγμαχίας και γυμναστήρια πολεμικών τεχνών.
  • δεξιώσεις και παρόμοιοι χώροι.
  • Πάγκοι και κέντρα φυλαχτών του Βούδα.
  • νηπιαγωγεία και νηπιαγωγεία προσχολικής ηλικίας.
  • Ιατρεία ομορφιάς και υπηρεσίες τατουάζ και piercing.
  • Γυμναστήρια.
  • Χώροι υγειονομικής περίθαλψης, όπως σπα και παραδοσιακά καταστήματα ταϊλανδέζικου μασάζ.
  • Παγοδρόμια, και μπόουλινγκ ή παρόμοιοι χώροι.
  • Σχολές χορού και μπαλέτου.
  • Εργοτάξια.

Οι παρακάτω επιχειρήσεις και χώροι μπορούν να ανοίξουν υπό προϋποθέσεις

  • Σαλόνια και κουρεία – μόνο για κούρεμα και στεγνωτήριο μαλλιών.
  • Εσωτερικά αθλητικά κέντρα, πισίνες και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ – για αθλητές της εθνικής ομάδας.

Περιορισμοί και κλείσιμο επιχειρήσεων και υπηρεσιών

Τα εστιατόρια και τα εστιατόρια επιτρέπεται να προσφέρουν υπηρεσίες σε πακέτο μόνο μέχρι τις 20.00:XNUMX.

Τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα κοινοτικά εμπορικά κέντρα επιτρέπεται να ανοίγουν έως τις 20.00:XNUMX και μόνο για σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και ιατρικά είδη και κέντρα εμβολιασμού.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να ανοίγουν κανονικά, αλλά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή συσκέψεων, σεμιναρίων ή δεξιώσεων.

Τα ψιλικατζίδικα και οι αγορές φρέσκων φρέσκων επιτρέπεται να λειτουργούν έως τις 20.00:24. Όλα τα παντοπωλεία που λειτουργούν όλο το 20.00ωρο πρέπει να κλείνουν κάθε βράδυ από τις 04.00:XNUMX έως τις XNUMX:XNUMX.

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ή εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις διδασκαλίας.

Τι παραμένει ανοιχτό;

Νοσοκομεία, ιατρικές εγκαταστάσεις, ιατρικές κλινικές, φαρμακεία, καταστήματα, εργοστάσια, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ΑΤΜ, τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δεμάτων, καταστήματα τροφών για κατοικίδια, καταστήματα δομικών υλικών και ειδών κατασκευών, καταστήματα που πωλούν διάφορα απαραίτητα είδη, μαγειρικό αέριο Τα καταστήματα, τα πρατήρια καυσίμων και οι διαδικτυακές υπηρεσίες παράδοσης επιτρέπεται να ανοίγουν ανάλογα με τις ανάγκες, υπό αυστηρά μέτρα ελέγχου της νόσου.

Περιορισμοί στις μετακινήσεις των ανθρώπων

Η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένει αμετάβλητη μεταξύ 21.00 και 04.00. Κατά τη διάρκεια των 7 ωρών κάθε βράδυ, οι άνθρωποι καλούνται να παραμείνουν στο σπίτι και μόνο να βγουν έξω εάν είναι απαραίτητο.

Εκτός από τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, οι άνθρωποι καλούνται επίσης να βγαίνουν έξω μόνο εάν είναι απαραίτητο, π.χ. να ψωνίζουν καθημερινά είδη όπως τρόφιμα, φάρμακα και ιατρικές προμήθειες, να επισκεφτούν τον γιατρό ή να κάνουν εμβόλιο. Οι αρμόδιες αρχές καλούνται να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για τη διανομή τροφίμων και προμηθειών στους ανθρώπους για να ελαχιστοποιηθούν οι δυσκολίες.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο στο 50% της χωρητικότητας των θέσεων και πρέπει να εφαρμόζονται μέτρα κοινωνικής απόστασης. Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να διασφαλίσουν ότι υπάρχουν επαρκείς υπηρεσίες μεταφοράς, ειδικά για άτομα με ραντεβού εμβολιασμού.

Περιορισμοί στις συγκεντρώσεις ανθρώπων

Παρακαλούνται οι δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, καθώς και άνθρωποι, να αποφεύγουν οποιεσδήποτε δραστηριότητες επιρρεπείς στην εξάπλωση ασθενειών όπου ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπερνά τα 5 άτομα. Συνιστάται στους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να πραγματοποιούν εκπαίδευση, σεμινάρια και συναντήσεις στο διαδίκτυο.

Δουλειά από το σπίτι

Ζητείται από τις κρατικές υπηρεσίες να έχουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι 100%, εκτός από αυτούς που παρέχουν υπηρεσίες δημόσιας υγείας, ελέγχου ασθενειών, υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, κυκλοφορίας, πρόληψης καταστροφών και μετριασμού, νόμου και τάξης, και εκείνων με συγκεκριμένους χρόνους λειτουργίας για προκαταρκτικά ραντεβού. Όλα πρέπει να γίνονται με αυστηρά μέτρα ελέγχου της νόσου.

Οι ιδιωτικές εταιρείες ενθαρρύνονται επίσης να έχουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι 100%.

Μέτρα αυτοπροστασίας και προσπάθειες αποστασιοποίησης

Ως συνήθως, οι πολίτες σε όλη τη χώρα καλούνται να συνεχίσουν να τηρούν τα ισχύοντα μέτρα υγείας και ασφάλειας. όπως η χρήση μάσκας προσώπου ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκονται εκτός της κατοικίας τους, το τακτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό/οινόπνευμα καθαρισμού και η αποφυγή άσκοπης στενής επαφής με άλλους.

Η TAT θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους ταξιδιώτες να συνεχίσουν με το DMHTTA προφυλάξεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19: - Απόσταση, - Φορά μάσκα, - Πλύσιμο χεριών, - Έλεγχος θερμοκρασίας, -Δοκιμές για COVID-19 και A – εφαρμογή ειδοποίησης.

Για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του COVID-19 που σχετίζεται με τον τουρισμό στην Ταϊλάνδη, επισκεφτείτε το Newsroom του TAT μέσω www.tatnews.org; Facebook (tatnews.org) και Twitter (Tatnews_Org).

Για πρόσθετες πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τον τουρισμό της Ταϊλάνδης, επικοινωνήστε με το Κέντρο Επικοινωνίας TAT 1672 ή την Τουριστική Αστυνομία 1155.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.5 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/