Οι ομάδες διάσωσης Chonburi κινητήρια δύναμη πίσω από τη μεταφορά ασθενών με Covid-19 στην επαρχία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Montree Trairuck Kamnan Man

Τσονμπούρι –

Ένας αφανής ήρωας των αυξανόμενων κρουσμάτων Covid-19 στην επαρχία Chonburi, οι διασώστες στην Chonburi, πολλοί από τους οποίους απλήρωτοι εθελοντές, έχουν τεντωθεί στα άκρα μεταφέροντας ασθενείς με Covid-19 και δυστυχώς ορισμένα θύματα Covid-19.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε σήμερα 459 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με έναν νέο θάνατο, στις 13 Ιουλίου.

https://thepattayanews.com/2021/07/13/chonburi-announces-459-new-and-confirmed-cases-of-covid-19-with-one-new-death-another-new-daily-high/

Η ομάδα διάσωσης Dragon είναι μία από τις πολλές ομάδες εργαζομένων διάσωσης που εργάζονται σκληρά 24 ώρες την ημέρα με περιορισμένη ανάπαυση και μεγάλες βάρδιες μεταφέροντας ασθενείς με Covid-19 σε όλη την επαρχία με ασθενοφόρα. Η ομάδα προηγουμένως συμμετείχε κυρίως σε τοπικά ατυχήματα και επιχειρήσεις διάσωσης, αλλά χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τις αρχές του Chonburi για τη μεταφορά ασθενών Covid-19 προς και από νοσοκομεία, νοσοκομεία (πρώην εναλλακτικά κρατικά κέντρα καραντίνας) και νοσοκομεία υπαίθρου.

Δυστυχώς, η ομάδα είναι επίσης η κύρια μονάδα μεταφοράς για όσους έχασαν τραγικά τη ζωή τους λόγω του Covid-19, παραδίδοντας πτώματα σε τοπικούς ναούς, συχνά για άμεση αποτέφρωση.

Λόγω των προφυλάξεων και μέτρων για τον Covid-19, η παραμονή σορών για παραδοσιακές κηδείες συχνά δεν αποτελεί επιλογή και τα πτώματα πρέπει να απορρίπτονται το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα με την ομάδα διάσωσης Dragon.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Montree Trairuck Kamnan Man

Η ομάδα διάσωσης Dragon χρησιμοποιείται για τη μεταφορά έως και εκατοντάδων ανθρώπων την ημέρα, μαζί με πολλές άλλες ομάδες διάσωσης στην περιοχή Chonburi. Αν και η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων προέρχεται από εργοστάσια, αγορές και κοινότητες μεταναστών εργαζομένων, πολλά με τα δικά τους νοσοκομεία επί τόπου, δεν ισχύει αυτή η κατάσταση σε όλες τις περιπτώσεις. Όταν ακούγονται τοπικά ασθενοφόρα από μακριά, αυτή είναι συχνά η διάσωση του Δράκου που μεταφέρει ασθενείς στην ιατρική περίθαλψη. Σύμφωνα με την πολιτική του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης, σχεδόν όλοι οι ασθενείς, με λίγες εξαιρέσεις στην Μπανγκόκ, πρέπει να οδηγούνται σε ιατρική περίθαλψη και επίβλεψη, ακόμη και αν είναι ασυμπτωματικοί.

Ωστόσο, αυτή η πολιτική αλλάζει σιγά-σιγά για όσους έχουν την ικανότητα να απομονώνονται με ασφάλεια και έχουν ήπιες έως ασυμπτωματικές καταστάσεις, αλλά προς το παρόν είναι κυρίως διαθέσιμη μόνο στην Μπανγκόκ, αφήνοντας τους ασθενείς του Chonburi να συνεχίσουν να μεταφέρονται σε διαθέσιμες ιατρικές εγκαταστάσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Montree Trairuck Kamnan Man

Η ομάδα διάσωσης Dragon εκτελεί αυτά τα καθήκοντα από τότε που ξεκίνησε ο Covid -19 στις αρχές του περασμένου έτους στο Mueang Chonburi, στο Pan Thong, στο Ban Bueang και στην περιοχή Panat Nikhom. Ωστόσο, με σημαντική αύξηση των ασθενών τους τελευταίους μήνες, ο φόρτος εργασίας τους έχει αυξηθεί σημαντικά.

Στο Banglamung και στην Pattaya, οι ομάδες διάσωσης Sawang Boriboon καλύπτουν την πλειονότητα της τοπικής περιοχής, αλλά όλες οι ομάδες διάσωσης έχουν προχωρήσει πάνω και πέρα ​​από τη μεταφορά ασθενών, φορώντας PPE ανά πάσα στιγμή, διακινδυνεύοντας την υγεία τους με συνεχή έκθεση σε ασθενείς με Covid-19. σημαντικός παράγοντας στον αγώνα της Ταϊλάνδης κατά του Covid-19.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.