ΑΝΑΛΗΨΗ: Δύο πυρκαγιές σε εργοστάσια σε Samut Prakan και Bangkok ξέσπασαν ταυτόχρονα χθες το απόγευμα

Μπανγκόκ -

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην περιοχή Bang Phli του Samut Prakan είχε ξεσπάσει ξανά χθες το απόγευμα, 6 Ιουλίου, ενώ μια άλλη άσχετη φωτιά ξέσπασε σε μια αποθήκη αρωμάτων στο βιομηχανικό συγκρότημα Lat Krabang στην Μπανγκόκ.

Μεγάλη πυρκαγιά στον δρόμο Kingkaew στην περιοχή Bang Phli ξέσπασε ξανά γύρω στις 5:00 χθες το απόγευμα, 13 ώρες μετά την πλήρη κατάσβεσή του από τους πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν. Πυκνά και μαύρα νέφη καπνού αιωρούνταν στον ουρανό. Σύμφωνα με τοπικούς μάρτυρες, φέρεται να ακούστηκε και ήχος έκρηξης.

Οι κάτοικοι της περιοχής σε ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου μαζί με τους δημοσιογράφους κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή. Οι πυροσβέστες πέρασαν περίπου μισή ώρα για να σβήσουν την ανάφλεξη. Ωστόσο, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αργότερα σε τοπικό νοσοκομείο.

ระทึก! ไฟ ไหม้ โรง งาน เครื่อง หอม นิคม ฯลาด กระบัง ลุก ท่วม มี แอลกอฮอล์ จำนวน มาก มาก ภาย ภาย ใน ใน
ΦΩΤΟ: PPTVHD36

Εν τω μεταξύ, η δευτερεύουσα πυρκαγιά στο Floral Manufacturing Group του Lat Krabang ξέσπασε επίσης μια ώρα αργότερα, εκτρέποντας αρκετούς πυροσβέστες και εθελοντές πρώτους ανταποκριτές. Συνολικά 30 υδροφόρα οχήματα και 130 πυροσβέστες και εθελοντές αναπτύχθηκαν στο σημείο της φωτιάς για την κατάσβεση.

Οι αξιωματούχοι πέρασαν σχεδόν τρεις ώρες για να σβήσουν τη φωτιά για να αποτρέψουν μια έκρηξη, καθώς το εργοστάσιο φέρεται να περιείχε επίσης 200 λίτρα αλκοολούχων ουσιών. Ευτυχώς, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 8:45. Από το δυστύχημα δεν αναφέρθηκαν νεκροί ή τραυματίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Η μεγάλη πυρκαγιά και η συνακόλουθη έκρηξη στο εργοστάσιο πολυστερίνης Ming Dih Chemical είχαν σκοτώσει στο παρελθόν έναν νεαρό 19χρονο εθελοντή πυροσβέστη. Άλλα 33 άτομα, μεταξύ των οποίων και πυροσβέστες, τραυματίστηκαν. Είχε επίσης καταστρέψει τουλάχιστον 177 νοικοκυριά, μεταξύ των οποίων 73 σπίτια και 15 αυτοκίνητα στην κοντινή γειτονιά.

Το σώμα ενός 19χρονου πυροσβέστη, του Korasit "Pause" Raopan, μεταφέρθηκε σε ναό στο Thung Khru για βασιλική καύση, όπου μια ομάδα μελών της οικογένειάς του και συναδέλφων του, μαζί με πενθούντες, είχαν παρευρεθεί από χθες το απόγευμα. . Του δόθηκαν ευρέως επαίνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις ηρωικές ενέργειές του στην καταπολέμηση της πυρκαγιάς, που στοίχισε τελικά τη ζωή του στη νεαρή του ηλικία.

Τα ακριβή αίτια πίσω από τις πυρκαγιές βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση, σύμφωνα με τις αρχές της Μπανγκόκ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.