Νιγηριανοί και Ταϊλανδοί υπήκοοι συνελήφθησαν στην Πατάγια για φερόμενους ότι διέπραξαν διαδικτυακή ερωτική απάτη στην Ταϊλάνδη, Νιγηριανός πήδηξε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου για να προσπαθήσει να ξεφύγει από την αστυνομία

Πατάγια -

Ένας Νιγηριανός υπήκοος και μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη, 23 ετών, συνελήφθησαν στην περιοχή Πατάγια χθες, 6 Ιουλίου, αφού φέρεται να διέπραξαν από κοινού μια διαδικτυακή ερωτική απάτη στην Ταϊλάνδη.

Το δίδυμο, ο Robinson Ibuka Ade και ο Thidarat Biraban, καταζητήθηκαν με ένταλμα σύλληψης του Ποινικού Δικαστηρίου της Ταϊλάνδης με την κατηγορία της συμμετοχής για διάπραξη απάτης και της εισαγωγής πλαστών δεδομένων σε ένα σύστημα υπολογιστή. Μετά τη σύλληψή τους, μετρητά 148,000 μπατ Ταϊλάνδης, 2,000 δολάρια ΗΠΑ και δύο κάρτες ΑΤΜ ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η σύλληψη έλαβε χώρα αφού ένα θύμα στο Nakhon Sri Thammarat υπέβαλε καταγγελία, δηλώνοντας ότι έχασε 905,000 μπατ από έναν χρήστη του λογαριασμού Instagram, "davilalinda720", ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν Αμερικανός στρατιώτης που πολέμησε στη Συρία. Στη συνέχεια, ο κάτοχος του λογαριασμού ξεγελούσε το θύμα για να μεταφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό πολλές φορές.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, τουλάχιστον 40 θύματα που υπέβαλαν παρόμοιες αναφορές στο αστυνομικό τμήμα Don Mueng ισχυρίστηκαν ότι είχαν εξαπατηθεί από τον ίδιο λογαριασμό στο Instagram και έχασαν συνολικά 112,000 μπατ. Στη συνέχεια, η αστυνομία ζήτησε ένταλμα σύλληψης από το Ποινικό Δικαστήριο της Μπανγκόκ.

Στη συνέχεια, η έρευνα αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού ζούσε σε ένα διαμέρισμα στην Πατάγια. Ο Νιγηριανός ύποπτος ανακαλύφθηκε μέσα στο δωμάτιο. Τελικά συνελήφθη καθώς προσπάθησε να διαφύγει και πήδηξε/έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του κτιρίου. Συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία στο έδαφος έξω από το διαμέρισμα. Ο Thidarat ανακαλύφθηκε επίσης στο διαμέρισμα, τον οποίο η Robinson φαινόταν να είναι διατεθειμένη να αφήσει πίσω του με βάση το άλμα από το μπαλκόνι, με συνολικό ποσό 51,000 μπατ για το πρόσωπό της.

Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Don Mueng, ενώ τα άλλα θύματα ανακρίθηκαν επίσης για περισσότερες πληροφορίες. Ο Robinson Ibuka Ade έλαβε ιατρική περίθαλψη για την πτώση του, η οποία επέζησε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Φωτογραφία ευγένεια: Αστυνομική τηλεόραση από την UCI Media

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.2 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.