Κινέζος υπήκοος και τέσσερις Ταϊλανδοί συνελήφθησαν για τα γυρίσματα ταινιών για ενήλικες στην Πατάγια

Πατάγια -

Αστυνομία Cyber ​​Taskforce (PCT) Η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα σπίτι στο Jomtien αργά χθες το βράδυ και συνέλαβε έναν Κινέζο υπήκοο, τρεις άνδρες Ταϊλάνδης και έναν τρανς υπήκοο Ταϊλάνδης για φερόμενους ότι γύριζαν ταινίες ψυχαγωγίας για ενήλικες στην περιοχή Pattaya.

Μια ομάδα από την αστυνομία του PCT με επικεφαλής τον υποστράτηγο Chaipojjana Suwannarak διεξήγαγε την επιδρομή στις 11:30 χθες το βράδυ, 5 Ιουλίου, οπλισμένη με ένταλμα έρευνας από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya σε ένα σπίτι στο Soi Jomtien 8 έξω από την Jomtien Second Road.

Η αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τρεις Ταϊλανδούς, έναν τρανς Ταϊλανδό και έναν Κινέζο υπήκοο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι συνελήφθησαν ενώ βρίσκονταν στη μέση των γυρισμάτων μιας ταινίας για ενήλικες.

Η σύλληψη ακολούθησε την ειδοποίηση της αστυνομίας της Pattaya από έναν ανώνυμο ενδιαφερόμενο πολίτη ότι αυτοί οι ντόπιοι κάτοικοι γύριζαν άσεμνες ταινίες της Ταϊλάνδης στην Πατάγια, κάτι που παραβιάζει τους πολύ αυστηρούς νόμους περί αιδώς των χωρών. Αυτές οι ταινίες φέρεται να δημοσιεύονταν μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου LINE στην κινεζική γλώσσα τόσο για Κινέζους όσο και για πολίτες της Ταϊλάνδης.

Οι Ταϊλανδοί ύποπτοι είπαν στην αστυνομία της Πατάγια ότι ήταν άνεργοι λόγω των υφιστάμενων μέτρων και περιορισμών για τον Covid-19 που έκλεισαν τις προηγούμενες θέσεις εργασίας τους στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας για περίπου τρεις μήνες τώρα. Οι ύποπτοι δήλωσαν στην αστυνομία ότι λάμβαναν 1,000 μπατ την ημέρα από τον Κινέζο εργοδότη.

Κανένας από τους υπόπτους δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία της Πατάγια.

Οι πέντε ύποπτοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για προσβολή εγκληματικής πράξης της Ταϊλάνδης που σχετίζεται με υπολογιστές με εισαγωγή ή/και παραγωγή γυμνού και αισχρότητας. Αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για παραβίαση των κανόνων που σχετίζονται με τον Covid-19 βάσει των διαταγών έκτακτης ανάγκης στην Ταϊλάνδη και για μη εφαρμογή των κατάλληλων διαδικασιών ασφαλείας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπικής ή αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.