Η αστυνομία της Μπανγκόκ θα καταθέσει ανάκληση της εγγύησης κατά πέντε απελευθερωμένων ηγετών υπέρ της δημοκρατίας, αφού φέρεται ότι παραβίασαν τους όρους εγγύησης του Ποινικού Δικαστηρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: iLaw

Μπανγκόκ -

Το Γραφείο Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης καταθέτει αιτήσεις για ανάκληση της εγγύησης εναντίον πέντε ηγετών διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας που απελευθερώθηκαν πρόσφατα, αφού φέρεται ότι παραβίασαν τους όρους εγγύησης του Ποινικού Δικαστηρίου.

Ο υποστράτηγος της αστυνομίας Sukhun Prommayon, αναπληρωτής επίτροπος του Μητροπολιτικού Γραφείου Αστυνομίας, αποκάλυψε χθες, 4 Ιουλίου, ότι οι ερευνητές είχαν παρακολουθήσει στενά τις συμπεριφορές όλων των ηγετών διαδηλώσεων που είχαν δεσμευτεί και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πέντε ηγέτες διαδηλώσεων που παραβίασαν τους όρους εγγύησης. Σύμφωνα με την αστυνομία, συμπεριφέρθηκαν με συλλαλητήριο και έκαναν επίσης ομιλίες σε πρόσφατες συγκεντρώσεις σε πολλές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας. Αυτό ήταν, σύμφωνα με τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης, παραβίαση των όρων της εγγύησης.

Ο αναπληρωτής επίτροπος δήλωσε: «Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει τους αρχηγούς, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν παραβάσεις, έτσι οι ανακριτές αποφάσισαν να υποβάλουν αίτηση για ανάκληση της εγγύησης. Έχει ήδη αποσταλεί στον εισαγγελέα και βρίσκεται στη διαδικασία της εισαγγελικής εξέτασης».

Τα ονόματα των αρχηγών διαμαρτυρίας που κατατίθενται δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί στο κοινό, σύμφωνα με το Γραφείο Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Όλοι οι δεσμευμένοι διαδηλωτές που διώχθηκαν σύμφωνα με τις Ενότητες 112 και 116 είναι οι Jatupat "Pai Dao Din" Boonpattararaksa. Panusaya “Rung” Sithijirawattanakul; Panupong "Mike" Jadnok; Chaiyamorn Kaewwiboonphan ή Ammy the Bottom Blues? Parit "Penguin" Chiwarak; Anon Nampa; Patiwat "Mor Lam Bank" Saraiyaem; Somyot Pruksakasemsuk; και το Pasarawalee “Mild” Thanakitwibulpol.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.