Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα επισκεφθεί αύριο το Πουκέτ και θα επιθεωρήσει την πρώτη ημέρα του έργου «Phuket Sandbox».

Μπανγκόκ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayuth Chan-O'Cha αναμένεται να φτάσει στο Πουκέτ αύριο, 1 Ιουλίου, για να επισκεφθεί την εκδήλωση "Phuket Sandbox" στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του νησιού για εμβολιασμένους ξένους τουρίστες, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της Ταϊλανδικής Αρχής Τουρισμού ότι θα καλωσορίσει χιλιάδες τουριστών έως το τέλος του τρίτου τριμήνου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Anucha Burapachaisri επιβεβαίωσε στον Τύπο σήμερα, 30 Ιουνίου, ότι ο Πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί το Πουκέτ για να επιθεωρήσει το σύστημα ελέγχου για ταξιδιώτες που εισέρχονται και εξέρχονται από το Πουκέτ μέσω ξηράς, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων, των ταξιδιωτών και των εγγράφων τους ως μέρος του " Phuket Sandbox» έργο ανοίγματος νησιού στο σημείο ελέγχου της ξηράς του Πουκέτ.

Δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός θα προεδρεύσει επίσης σε μια συνάντηση για την παρακολούθηση της προόδου των μέτρων στο πλαίσιο του έργου «Phuket Sandbox» προτού ξεκινήσει επίσημα το «Hug Thais Hug Phuket στο πλαίσιο του έργου «Hug Thai» στο κεντρικό Πουκέτ Εμπορικό κέντρο."

«Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί επίσης την εξέταση αφίξεων και αναχωρήσεων και θα υποδεχθεί ξένους τουρίστες στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ πριν επιστρέψει στην Μπανγκόκ το ίδιο βράδυ», πρόσθεσε ο Anucha.

Η κυβέρνηση, όπως εκτιμάται συγκεκριμένα από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), έχει υπολογίσει ότι περίπου 100,000 ξένοι τουρίστες θα επισκέπτονταν την Ταϊλάνδη (Πουκέτ) το τρίτο τρίμηνο (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2021). Μόνο τον Ιούλιο αναμένονταν έσοδα 8.9 δισεκατομμυρίων μπατ, σύμφωνα με την ΤΑΤ.

Ο αριθμός των κρατήσεων εισερχόμενων επιβατών στο πλαίσιο του προγράμματος «Phuket Sandbox» ήταν αυτή τη στιγμή περίπου 11,894 άτομα από έξι αεροπορικές εταιρείες. Από αυτούς, περίπου 8,281 επιβάτες ήταν εισερχόμενοι και οι άλλοι 3,613 ήταν εξερχόμενοι. Οι συνολικές πτήσεις υπολογίστηκαν σε περίπου 426 κατά μέσο όρο ή σε περίπου 13 πτήσεις την ημέρα. Το TPN media σημειώνει ότι αυτοί οι αριθμοί δεν έδωσαν συγκεκριμένες ημερομηνίες ή χρονοδιαγράμματα και διέφεραν με ορισμένα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν από άλλους φορείς, καθώς αυτοί οι αριθμοί δόθηκαν από την TAT,

Εν τω μεταξύ, η Royal Gazette της Ταϊλάνδης δημοσίευσε επίσημα τις παραγγελίες "Phuket Sandbox" και περισσότερες λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για τις αφίξεις αύριο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω άρθρο:

Η Βασιλική Εφημερίδα της Ταϊλάνδης δημοσιεύει επίσημα το "Phuket Sandbox", που περιλαμβάνονται περισσότερες λεπτομέρειες απαραίτητες για τις αφίξεις

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφειτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.