Το Chonburi ανακοινώνει 146 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με τέσσερις νέους θανάτους

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε σήμερα 146 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με τέσσερις νέους θανάτους στις 29 Ιουνίουth.

Αυτό σημαίνει συνολικά 8,218 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 2,788 να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 46 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου.

Επιπλέον, 5,384 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει πλήρως από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα. Χθες αφέθηκαν ελεύθεροι 60 άτομα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 11, Si Racha 67, Banglamung 13, Panat Nikhom 1, Sattahip 44 και 10 νέα κρούσματα μεταφέρθηκαν από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

  1. Προληπτική αναζήτηση στο Sattahip Morning Market, 36 περιπτώσεις
  2. Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας στο Rayong έκαναν το τεστ στο Chonburi, 16 περιπτώσεις
  3. Προληπτικές δοκιμές, νέα αγορά, περιοχή Mueang Chonburi, 2 περιπτώσεις
  4. Επιστροφή από ένα επικίνδυνο μέρος στο Samut Prakan, 1 υπόθεση
  5. Επικοινωνία από προηγούμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Chachoengsao, 1 κρούσμα
  6. Πήγε σε μια επικίνδυνη περιοχή στο Naklua, Pattaya, 1 περίπτωση
  7. Ιατρικό προσωπικό, 1 περίπτωση
  8. Καταυλισμός μεταναστών εργατών στη Σι Ράτσα, 1 περίπτωση
  9. Στενές επαφές προηγουμένως επιβεβαιωμένων ασθενών: 28 μέλη της οικογένειας και 33 συνάδελφοι
  10. Στενές επαφές υπό διερεύνηση, 18 περιπτώσεις
  11. Επί του παρόντος υπό διερεύνηση γενικά, 8 περιπτώσεις

Συνολικά ελήφθησαν 528 αναζητήσεις στενής επαφής σήμερα με 1,419 αρχικές προληπτικές αναζητήσεις και εκκρεμούν περισσότερες προληπτικές αναφορές αναζήτησης. Λεπτομέρειες για τους θανάτους δεν δόθηκαν από το υπουργείο Υγείας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboardParler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.