Το Γραφείο Ασφαλιστικής Επιτροπής της Ταϊλάνδης προειδοποιεί τα άτομα με ασφάλιση Covid-19 να μην μολυνθούν εσκεμμένα για ασφαλιστικές αξιώσεις μετά από φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπανγκόκ -

Το Γραφείο Ασφαλιστικής Επιτροπής (OIC) έχει προειδοποιήσει τα άτομα που φέρεται να έχουν σκόπιμα μολυνθεί με τον κορωνοϊό Covid-19 για την ασφάλιση υγείας ισχυρίζονται ότι παραβιάζουν το νόμο.

Ο Suthiphon Thaveechaiyagarn, γενικός γραμματέας του OIC, δήλωσε ότι το Τμήμα ειδοποιήθηκε για ένα νέο έγκλημα όπου οι ασφαλισμένοι του Covid-19 πείστηκαν να κινδυνεύσουν να προσβληθούν από τον Covid-19 προκειμένου να λάβουν απαίτηση ασφάλισης. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή και τα χρήματα να μην είναι εγγυημένα σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Covid-19, καθώς ενδέχεται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορεί επίσης να κατηγορηθούν για ασφαλιστική απάτη.

ΦΩΤΟ: innnews

Ο γενικός γραμματέας είπε στον Τύπο: «Υπάρχουν φήμες που διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τέτοιες συμπεριφορές ενθαρρύνθηκαν από ορισμένους ιδιώτες κατά το τρίτο κύμα της επιδημίας Covid-19. Εάν επιβεβαιωνόταν η αλήθεια, αυτό σίγουρα θα επιδείνωνε την τρέχουσα κατάσταση της επιδημίας και θα επηρέαζε σημαντικά τη νόμιμη άσκηση των ασφαλισμένων που ειλικρινά προσβλήθηκαν από τη νόσο».

«Εάν διαπιστωθεί ότι κάποιος έχει πράγματι διαπράξει κάποιο αδίκημα, θα κινηθούν σοβαρές νομικές διαδικασίες. Ο OIC θα ήθελε επίσης να συμβουλεύσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να είναι προσεκτικές όταν αποδέχονται ασφάλιση Covid-19. Η Ταϊλανδική Ένωση Γενικών Ασφαλίσεων θα προσκληθεί στο Τμήμα για να συζητήσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.» κατέληξε ο γενικός γραμματέας.

Αυτό ακολούθησε ομιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την οποία ισχυρισμοί για άτομα που κάνουν τα πάντα για να μολυνθούν από τον Covid-19, όπως η χρήση μάσκες που χρησιμοποιούνται από άτομα με τον ιό ή η εσκεμμένη συνάντηση με άτομα που ήταν θετικά στη νόσο χωρίς προστασία, προκειμένου να μολυνθούν από οι ασφαλιστικές απαιτήσεις ήταν ανεξέλεγκτες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.