Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα διανείμει αποζημίωση 7.5 δισεκατομμυρίων μπατ σε επιχειρηματικούς τομείς που επηρεάζονται από εντολές κλεισίματος επιχειρήσεων Covid-19

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Μπανγκόκ -

Ένας προϋπολογισμός 7.5 δισεκατομμυρίων μπατ έχει κανονιστεί ως αποζημίωση για όλους τους εργάτες κατασκευών, τους επιχειρηματίες χώρων ψυχαγωγίας και τους κλάδους εστιατορίων που επηρεάστηκαν από τη διαταγή κλεισίματος επιχειρήσεων σε έξι επαρχίες για ένα μήνα, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha. 28 Ιουνίου.

Ο Πρωθυπουργός είπε στο Associated Press μετά από συνάντηση με τους οικονομικούς τομείς της κυβέρνησης σήμερα ότι το 50% των μισθών των εργαζομένων θα διανεμηθεί για ένα μήνα ως αποζημίωση κατά τη διάρκεια ενός κλεισίματος καταυλισμών κατασκευής στην Μπανγκόκ και τη γύρω περιοχή.

Το χρηματικό ποσό θα προγραμματιστεί επίσης για επηρεαζόμενες ομάδες που σχετίζονται με χώρους διασκέδασης και επιχειρήσεις εστιατορίων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Brighttv

Ο Πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι θα ληφθούν και άλλα μέτρα για άλλες επιχειρήσεις που επηρεάζονται. Ενδέχεται επίσης να εφαρμοστούν νέα χρηματοδοτικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της τρίτης φάσης του έργου Half-Half και του έργου «Ying Chai, Ying Dai».

Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Αρχικά, θα παρέχουμε έναν προϋπολογισμό 7.5 δισεκατομμυρίων μπατ ως οικονομική θεραπεία για τη φροντίδα ομάδων εργατών, χώρων διασκέδασης και εστιατορίων σε έξι επαρχίες».

«Η κυβέρνηση ποτέ δεν αμέλησε όλους τους εργάτες. Ο λόγος που ανακοινώσαμε τον αυστηρό έλεγχο σε 10 επαρχίες είναι η πιθανή μείωση του αριθμού των εγχώριων μολύνσεων Covid-19. Σήμερα, έχουμε έναν προϋπολογισμό 7.5 δισεκατομμυρίων μπατ για να προσφέρουμε σε όλους τους εργαζόμενους».

Το πώς ακριβώς θα διανεμηθούν τα χρήματα δεν ήταν ακόμη σαφές, σημειώνει το TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.