"Koh Si Chang Model" στοχεύει το 100% των επιλέξιμων κατοίκων νησιών να εμβολιαστεί κατά του Covid-19

Φωτογραφία ευγενική προσφορά των The Bangkok Times

Koh Si Chang, Si Racha, Chonburi –

Μια εκστρατεία εμβολιασμού για τον Covid-19 στο Koh Si Chang στοχεύει στον εμβολιασμό όλων των δικαιούχων κατοίκων στο νησί ως πρότυπο για την αποκατάσταση του τουρισμού, αν και δεν θα είναι υποχρεωτικό.

Η εκστρατεία εμβολιασμού ξεκίνησε στο νοσοκομείο Koh Si Chang χθες (21 Μαΐουst).

Ο Αντικυβερνήτης του Chonburi κ. Tawatchai Sithong επισκέφθηκε κατοίκους και ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο Koh Sichang κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εμβολιασμού.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά των The Bangkok Times

Ο δήμαρχος του Koh Si Chang, κ. Damrong Paetra, ο οποίος ήταν επίσης στην εκδήλωση, είπε στο The Pattaya News: «Το Koh Si Chang έχει επηρεαστεί από την πανδημία, καθώς η κύρια οικονομία εδώ προέρχεται από τον τουρισμό, ειδικά από τον ξένο, αν και το εγχώριο είναι επίσης σημαντικό. .â€

«Το σχέδιό μας είναι να κάνουμε το νησί ως πρότυπο εμβολιασμού όλων των δικαιούχων κατοίκων του νησιού, προκειμένου να αποκατασταθεί η τοπική μας οικονομία».

«Στο μέλλον, «ίσως» έχουμε έναν κανόνα σύμφωνα με τον οποίο οποιοσδήποτε θέλει να επισκεφτεί το Koh Si Chang θα πρέπει να εμβολιαστεί ή να έχει αποδείξεις παρόμοιας κατάστασης. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμη σε βαθιά συζήτηση και δεν έχει τεθεί σε πέτρα. Συνέχισε ο Δήμαρχος.

«Το μοντέλο Koh Si Chang μπορεί να γίνει εύκολα, καθώς είναι ένα μικρό νησί όπου ελέγχονται οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί», κατέληξε ο Δήμαρχος.

Το Koh Si Chang έχει περίπου 4,000 κατοίκους και η κυβέρνηση Chonburi συνεργάζεται με το νησί που εξαρτάται από τους τουρίστες για να παρέχει εμβόλια για όλους τους δικαιούχους κατοίκους, στα οποία δεν περιλαμβάνονται παιδιά ή αλλοδαποί κάτοικοι αυτήν τη στιγμή. Οι αλλοδαποί, ωστόσο, θα μπορούν να εγγραφούν στις αρχές Ιουνίου σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης. Λόγω του μικρού αριθμού των κατοίκων του, το Koh Si Chang στοχεύει να είναι ένα από τα πρώτα μέρη στην Ταϊλάνδη που θα επιτύχει τον στόχο της Ταϊλάνδης περίπου το 70% των πολιτών τους να εμβολιαστούν για να προχωρήσουν σε αυτό που ελπίζουν ότι θα είναι η ανοσία της αγέλης.

ΠΗΓΗ: The Bangkok Times

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Flipboard,ΕΝΑ Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε για την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπικής ή αθλητικής εκδήλωσης; Στείλτε μας e-mail στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.