Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν στο Phattalung επειδή φέρεται να στραγγάλισαν βάναυσα έναν συγγενή του πριν ρίξουν το σώμα του σε ένα μεγάλο όγκο νερού

ΦΩΤΟ: Naewna

Phattalung -

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία του Phattalung σήμερα το πρωί, 25 Μαΐου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες σκότωσαν βάναυσα με στραγγαλισμό και πέταξαν το σώμα του 35χρονου συγγενή τους σε ένα μεγάλο νερό στην περιοχή Khuan Khanun της επαρχίας Phatthalung το περασμένο Σάββατο, 22 Μαΐου. .

Το σώμα του Worawit Chuaymak ανακαλύφθηκε το Σάββατο 22 Μαΐου από έναν ντόπιο ψαρά που πήγε για ψάρεμα σε μια γέφυρα. Το σώμα του κ. Τσουαϊμάκ βρέθηκε δεμένο σφιχτά με σχοινί στα χέρια και τα πόδια του. Στη συνέχεια, η αστυνομία του Phattalung άρχισε την έρευνά της μετά από ειδοποίηση από τον τοπικό ψαρά.

Τέσσερις ύποπτοι για τους οποίους επιβεβαιώθηκε ότι ήταν συγγενείς του νεκρού συνελήφθησαν. Ήταν οι θείοι του θανόντος Weeradet Chuaymak, 43, και Somkid Chuaymok, 54, ο θείος του Somkiat Waraphan, 44, και ο ξάδερφός του Warakorn Rodniam, 36.

ΦΩΤΟ: Naewna

Σύμφωνα με τη δήλωσή τους, ο Worawit φέρεται να μάλωνε και να μάλωνε με τον ξάδερφό του Warakorn όταν ο Somkiat και ο Weeradet, οι οποίοι φέρεται να είχαν μόλις αποφυλακιστεί για χρήση ναρκωτικών, έσπευσαν στη σκηνή για να σταματήσουν τον καυγά.

Οι τρεις φέρεται να έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του Worawit πριν τον στραγγαλίσουν με σχοινί. Στη συνέχεια, οι ύποπτοι κάλεσαν τον θείο για να μετακινήσει το πτώμα με το νταλίκα του πριν το ρίξουν σε ένα μεγάλο όγκο νερού.

ΦΩΤΟ: Naewna

Οι άνδρες ισχυρίστηκαν ότι ο Worawit είχε συχνά επιθετική συμπεριφορά. Άρχιζε να καταστρέφει επιθετικά πράγματα, να βρίζει και να τσακώνεται ειδικά όταν έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Η συμπεριφορά του έγινε αφόρητη προς την οικογένεια και τους συγγενείς του. Την ημέρα του συμβάντος, ο θανών φέρεται να έπινε πολύ, να πετούσε αντικείμενα και να έβριζε τη γιαγιά του, η οποία είναι και η μητέρα του Warakorn. Ο Warakorn προσβλήθηκε που την βρίζουν τη μητέρα του και αυτός και ο Worawit ήρθαν σε φυσική αντιπαράθεση.

Αρχικά, κατηγορήθηκαν και οι τέσσερις ύποπτοι για ανθρωποκτονία. Ο Somkiat, ο Weeradet και ο Warakorn κατηγορήθηκαν επιπλέον για ψευδή φυλάκιση, ενώ ο Somkiat και ο Weeradet αντιμετώπιζαν πρόσθετες κατηγορίες για μετεγκατάσταση και απόκρυψη του πτώματος. Παραμένουν υπό κράτηση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.