Το Ίδρυμα Διάσωσης Rojana Dhamma στο Sattahip αναστέλλει προσωρινά τις υπηρεσίες μετά από πιθανή έκθεση των εργαζομένων διάσωσης σε ασθενή Covid-19

Τσονμπούρι –

Το Rojana Dhamma Rescue Foundation, Sattahip χθες, 22 Μαΐου, ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook το προσωρινό κλείσιμο του κέντρου διάσωσής του, αφού μια ομάδα διασωστών και εθελοντών διέσωσαν έναν τραυματία που αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό Covid-19.

Ο Pichit Keaokkutun, επικεφαλής του ιδρύματος διάσωσης, είπε στους δημοσιογράφους ότι οι διασώστες ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ένας ξένος υπήκοος, ο οποίος φέρεται να γλίστρησε και έπεσε στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη, 20 Μαΐου. Έσπευσαν στο σημείο και τον μετέφεραν αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο χωρίς να φορέσουν προστατευτικές στολές καθώς τους είπαν ότι δεν είχε μολυνθεί. Ωστόσο, η ομάδα φέρεται να φορούσε μάσκες προσώπου και γάντια ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Δυστυχώς, ο ασθενής αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναφέρθηκε θετικός σε λοίμωξη Covid-19. Το όνομα και η εθνικότητα του θύματος δεν έγιναν γνωστά. Οι υπεύθυνοι διάσωσης, λοιπόν, αποφάσισαν να κλείσουν προσωρινά το ίδρυμα και να προβούν σε μέτρα δημόσιας υγείας.

Σχεδόν όλοι οι διασώστες στο ίδρυμα που βρίσκονταν σε υπηρεσία της υπόθεσης βρίσκονται επί του παρόντος σε τοπική καραντίνα στα σπίτια τους για 14 ημέρες, με αποτέλεσμα τον προσωρινό περιορισμό της δημόσιας υπηρεσίας στο Chonburi.

Όλοι οι αξιωματικοί που βρίσκονται σε καραντίνα θα ζητήσουν τεστ Covid-19. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην επίσημη σελίδα στο Facebook το συντομότερο δυνατό.

Το κτήριο του ιδρύματος έκλεισε για μεγάλο καθαρισμό αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του κτηρίου. Όλος ο εξοπλισμός και τα οχήματα ψεκάστηκαν και σκουπίστηκαν με απολυμαντικό.

«Οι πολίτες του Τσονμπούρι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την τηλεφωνική γραμμή 1669 και οι υπάλληλοι και ένα ασθενοφόρο από το πλησιέστερο νοσοκομείο θα σας προσεγγίσουν το συντομότερο δυνατό. Και θα θέλαμε να αποκαλύψετε το ιστορικό υγείας σας και των συγγενών σας στους αξιωματικούς μας, ώστε να προστατευτούμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε άλλες περιπτώσεις που έχουν ανάγκη στο μέλλον», κατέληξε ο Pichit.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.