Η ισχυρή βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας φέρνει τοπικές πλημμύρες στην Πατάγια

Πατάγια -

Η σφοδρή βροχόπτωση στην Πατάγια και το Μπανγκλαμούνγκ χθες το βράδυ προκάλεσε τοπικές πλημμύρες σε πολλούς δρόμους της Πατάγια και του Μπανγκλαμούνγκ, ενώ πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν κυριολεκτικά σε όλη την πόλη.

Η ισχυρή βροχόπτωση διήρκεσε περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη γύρω στις 10:00 μ.μ. Σημαντικά βαθιά νερά εντοπίστηκαν στις επιφάνειες των δρόμων στο Soi Khao Talo και στην οδό Sukhumvit, προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία και βλέποντας πολλά μικρά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, να έχουν κολλήσει σε αυξανόμενα νερά. Ωστόσο, λόγω των περιορισμών του Covid-19 που επί του παρόντος βλέπουν κλειστούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης και διασκέδασης, η κίνηση ήταν ελαφρύτερη από ό,τι συνήθως για αυτήν την ώρα του βράδυ, γεγονός που μείωσε τον συνολικό αντίκτυπο.

Η τροχαία και οι αστυνομικοί βοήθησαν όσους είχαν εγκλωβιστεί στα νερά της πλημμύρας γύρω από την περιοχή Μπανγκλαμούνγκ, καθώς και απέκλεισαν ορισμένους δρόμους προσωρινά.

Ένα συγκεκριμένο μαύρο σεντάν παγιδεύτηκε εξ ολοκλήρου σε βαθιά νερά κοντά στο Soi Khao Talo και στις σιδηροδρομικές γραμμές και απομακρύνθηκε από τους μηχανικούς. Ο οδηγός δεν έπαθε τίποτα.

Μία ώρα μετά τη διακοπή της βροχής, η στάθμη του νερού μειώθηκε και η κυκλοφορία επέστρεψε στο κανονικό, αν και οι καταιγίδες προκάλεσαν επίσης αρκετές διακοπές ρεύματος στην περιοχή Πατάγια, ειδικά γύρω από το λόφο Pratumnak.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboardParler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.