Το Koh Larn θα παραμείνει κλειστό για μη κατοίκους τουλάχιστον έως τα τέλη Μαΐου

Το Koh Larn είναι κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαΐου για μη κατοίκους.

Koh Larn, Pattaya-

Το δημοφιλές τουριστικό νησί Koh Larn ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ, 18 Μαΐου 2021, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το τοπικό συμβούλιο που έχει εξουσία στο νησί ψήφισε και αποφάσισε να κρατήσει το νησί κλειστό για μη κατοίκους.

Το κλείσιμο του νησιού θα διαρκέσει τουλάχιστον έως τις 31 Μαΐου 2021.

Το Koh Larn είχε προηγουμένως κλείσει μέχρι τις 20 Μαΐου, το οποίο θα ήταν αύριο από την άποψη ότι θα επέτρεπε στο νησί να ανοίξει ξανά σε μη κατοίκους.

Σύμφωνα με τις αρχές του συμβουλίου του Koh Larn, αν και η κατάσταση στο Chonburi έχει βελτιωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, η διατήρηση του νησιού κλειστή για μη κατοίκους θα συνεχιστεί για διάφορους λόγους. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους είναι η ανησυχία για άτομα από άλλες επαρχίες και περιοχές, όπως η Μπανγκόκ, που αντιμετωπίζουν συνεχή προβλήματα με τον Covid-19 που έρχονται να επισκεφθούν το νησί. Επιπλέον, οι παραλίες εξακολουθούν να είναι επί του παρόντος κλειστές στο Chonburi εκτός από την άσκηση, που σημαίνει ότι το κάθισμα, η χαλάρωση, το φαγητό και η ηλιοθεραπεία απαγορεύονται επί του παρόντος. Πράγματι, οι παραλίες Pattaya και Jomtien έχουν εμποδίσει σε τοπικό επίπεδο τους ανθρώπους να πατήσουν εντελώς στην άμμο ή να πάνε για μπάνιο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Κυβερνήτης του Chonburi πιθανότατα θα χρειαστεί να εκδώσει επίσημη εντολή και να συμφωνήσει με την απόφαση του συμβουλίου, αλλά αυτό είναι ως επί το πλείστον τυπικό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το νησί θα παραμείνει κλειστό μέχρι το τέλος του μήνα εκτός από οι κατοικοι.

Το Koh Larn εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον τουρισμό για την τοπική του οικονομία και ακόμη και χωρίς ξένους τουρίστες προσελκύει τακτικά χιλιάδες εγχώριους τουρίστες, πολλοί από την Μπανγκόκ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα πριν από την πρόσφατη εντολή κλεισίματος. Αν και σημαντική για την οικονομία, η ανησυχία σχετικά με την πιθανή επικράτηση του Covid-19 στο νησί ή την προσέλκυση εγχώριων τουριστών στην Πατάγια γενικά που εργάζονται για την ανάκαμψη από τον Covid-19 ήταν ένας σημαντικός κίνδυνος, σύμφωνα με τους ηγέτες του νησιού.

Οι κανόνες που ισχύουν επί του παρόντος για το Koh Larn είναι οι εξής:

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να ταξιδέψουν ή να φύγουν από το νησί και θα υπάρχει 100% έλεγχος πρόσβασης. (Εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη να φύγετε.)

Θα υπάρχει ένα σημείο ελέγχου στην προβλήτα Μπαλί Χάι τόσο για τα μέτρα υγείας για τον Covid-19 όσο και για να διασφαλιστεί ότι μόνο οι κάτοικοι εισέρχονται στο νησί.

Εάν υπάρχει κάποιος που δεν είναι κάτοικος του νησιού, όπως ντελίβερι ή εργαζόμενοι που πρέπει να εισέλθουν στο νησί, πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικά από τους εργοδότες τους.

Οι μη κάτοικοι που έχουν ουσιαστική ανάγκη να εισέλθουν στο Koh Larn πρέπει να ζητήσουν άδεια από το Κέντρο Τοπικής Διοίκησης Covid -19 και πρέπει να έχουν κάποιον στο Koh Larn που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρέπει να πάει στο Koh Larn τουλάχιστον μία ημέρα πριν. (ενημερώστε 081-5830430 Khun Tao).

Οι κάτοικοι στο Koh Larn που έχουν προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Κοινοτικό Ιατρικό Κέντρο Koh Larn 038-434144.

Άλλοι κανόνες είναι:

  • Οι κάτοικοι ζητούν (όχι παραγγέλνουν) τους ανθρώπους να σκεφτούν να μείνουν μόνο στο σπίτι.
  • Όλες οι συγκεντρώσεις οποιουδήποτε μεγέθους εκτός των μελών του σπιτιού σας παρακαλούνται να μην πραγματοποιούνται εκτός εάν είναι απαραίτητες. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κοινωνικές συναναστροφές, για παράδειγμα, συγκέντρωση για αλκοόλ ή φαγητό με άτομα που δεν προέρχονται από το άμεσο νοικοκυριό σας δεν επιτρέπονται, όπως η Pattaya και η Jomtien.
  • Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα επιτρέπονται πωλητές λαχειοφόρων αγορών ή άλλοι πωλητές από την περιοχή της Πατάγια.
  • Τα πακέτα και οι επιστολές για τους κατοίκους πρέπει να αποστέλλονται στην προβλήτα ή μπροστά από το κατάλυμα.
  • Τα φέρι προς το Koh Larn (όχι για τουρίστες) αναχωρούν από την προβλήτα Bali Hai και Koh Larn στις 7:00 π.μ. και στις 6:00 μ.μ.
  • Δεν επιτρέπονται επιβάτες σε σκάφη και φορτηγά πλοία για φρέσκα τρόφιμα και αγαθά από και προς το Koh Larn.
  • Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται η μετακίνηση εργαζομένων.
  • Άλλοι κανόνες πρέπει να ακολουθούν τις πρόσφατες εντολές του κυβερνήτη Chonburi

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το Koh Larn Covid -19 Center 095-2104720

Φωτογραφία: Δημόσιες Σχέσεις Koh Larn

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/