Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοινώνει 39 επιβεβαιωμένα, νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε 39 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με έναν νέο θάνατο σήμερα το πρωί (19 Μαΐου).

Αυτό σημαίνει συνολικά 3,809 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 992 να εξακολουθούν να βρίσκονται σε ιατρική περίθαλψη, με συνολικά δεκαέξι καταγεγραμμένους θανάτους στο Τσονμπούρι από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. Λεπτομέρειες για τον θάνατο δεν έγιναν γνωστές αμέσως.

 

Επιπλέον, 2,801 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει πλήρως από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα. Χθες αφέθηκαν ελεύθεροι 73 άτομα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Ο Mueang Chonburi με 6, ο Si Racha 6, ο Banglamung (συμπεριλαμβανομένης της Pattaya) 13, ο Sattahip 2, ο Ban Bueng 2, ο Pan Thong 5, ο Ko Chan 3 και δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν από άλλη επαρχία στο Chonburi για ιατρική περίθαλψη.

Οι λεπτομέρειες για τις σημερινές υποθέσεις που δόθηκαν ήταν:

  1. Στενές επαφές προηγούμενων ασθενών
    • Σε οικογένειες 5 περιπτώσεις
    • Σε χώρους εργασίας 2 περιπτώσεις
  2. Στενή επαφή υπό διερεύνηση 11 περιπτώσεις
  3. Υπό διερεύνηση γενικά, 21 υποθέσεις

Την τελευταία ημέρα, συνολικά 172 στενές επαφές δοκιμάστηκαν από τον εντοπισμό επαφών και 1,819 άτομα δοκιμάστηκαν σε προληπτικές δοκιμές όταν το ιατρικό προσωπικό βγαίνει στην κοινότητα.

Όλα εκκρεμούν αποτελέσματα. Επιπλέον, άλλα 732 άτομα δοκιμάστηκαν από κινητά φορτηγά δοκιμών της Royal και περιμένουν επίσης αποτελέσματα καθώς οι αξιωματούχοι εντείνουν τις επιθετικές δοκιμές στην κοινότητα. Το Chonburi έχει επίσης ξεκινήσει προληπτικές μαζικές δοκιμές σε βιομηχανικές περιοχές και για εργαζόμενους με κοινωνική ασφάλιση σε τοποθεσίες «υψηλού κινδύνου» που έχουν αλληλεπιδράσεις με το ευρύ κοινό (όπως σούπερ μάρκετ, μέσα μαζικής μεταφοράς, προσωπικό εστιατορίων κ.λπ.) και εξέτασε 2,219 περιπτώσεις σε αυτήν την κατηγορία.

Οι υπεύθυνοι Δημόσιας Υγείας του Chonburi ζητούν από το κοινό να παραμείνει να εργάζεται από το σπίτι εάν είναι δυνατόν και ιδιαίτερα να αποφεύγει τις μικρές κοινωνικές συγκεντρώσεις με άτομα που δεν είναι μέλη του νοικοκυριού σας μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους «κύκλους κατανάλωσης» που περιλαμβάνουν αλκοόλ ή κοινή χρήση φαγητού, όπως ένα ταϊλανδέζικο μπάρμπεκιου.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/