Βρετανός ομογενής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της Πατάγια με κατοικίδια σκυλιά να προστατεύουν το σώμα του

Πατάγια -

Ένας Βρετανός ομογενής βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα σπίτι στην Πατάγια απόψε με τα δύο σκυλιά του προστατευτικά δίπλα του.

Η αστυνομία Nongprue ειδοποιήθηκε από την κα Wanpen Supanthong, 56 ετών, που μένει δίπλα, στις 5:00 σήμερα, 13 Μαΐου, για το περιστατικό σε ένα σπίτι στο Soi Marb Yailia 22.

Η αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία και το The Pattaya News έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν ότι η πόρτα και η πύλη ήταν κλειδωμένα με σημάδια αποκρουστικής μυρωδιάς κοντά. Οι αστυνομικοί επέτρεψαν στους διασώστες να ξεκλειδώσουν την πόρτα αφού οι επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε επιβαίνοντα στο εσωτερικό έμειναν αναπάντητα, εκτός από τα σκυλιά που γαβγίζουν.

Βρήκαν το πτώμα ενός 74χρονου Βρετανού (η Pattaya News αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.) μέσα στο σπίτι να κείτεται νεκρός στο πάτωμα.

Το σπίτι και η περιοχή όπου βρέθηκε ο άνδρας περιγράφηκε από τους πρώτους ανταποκριτές ως σωριασμένα και ότι τα σκυλιά είχαν προκαλέσει χάος που ενίσχυσε τη δυσκολία της κατάστασης. Δύο σκυλιά βρέθηκαν να προστατεύουν το σώμα του άνδρα και να γαβγίζουν στους πρώτους ανταποκριτές.

Η αστυνομία είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν βρήκαν σημάδια πάλης στο σώμα του άνδρα ή μέσα στο σπίτι. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας πέθανε περίπου δύο με τρεις ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του. Τα σκυλιά απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το σώμα του άνδρα, αν και οι διασώστες δεν δήλωσαν αμέσως στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τι θα συμβεί με τα ζώα.

Η κ. Wanpen είπε στην αστυνομία της Pattaya: «Δεν τον έχω δει για περίπου τρεις ημέρες και συνήθως καθόταν έξω κάθε μέρα παίζοντας με τα σκυλιά του. Παρατήρησα την απουσία του και άκουγα τα ζώα να γαβγίζουν μέσα στο σπίτι αλλά να μην τα αφήνουν έξω. Παρατήρησα επίσης μια άσχημη μυρωδιά να έρχεται από το σπίτι και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία της Πατάγια».

«Ήξερα ότι είχε μόλις επιστρέψει από την Μπανγκόκ με πονοκέφαλο λίγες μέρες πριν και δεν τον είδα μετά από εκείνη τη σύντομη συνομιλία και τον χαιρετισμό». δήλωσε ο Wanpen.

Οι διασώστες μετέφεραν προσεκτικά το σώμα του σε νοσοκομείο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα αίτια του θανάτου και αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Η αστυνομία εργάζεται για να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειας και την πρεσβεία του άνδρα.

Η Pattaya News σημειώνει ότι επί του παρόντος χρησιμοποιείται πλήρες ΜΑΠ για όλους τους ανεξήγητους θανάτους ως προφύλαξη από τον Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.