Η καταιγίδα Pattaya και Chonburi προκαλεί τοπικές ζημιές, γκρεμίζει στύλους ηλεκτρικού ρεύματος, δέντρα και κατασκευαστικά εμπόδια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alongkorn Payakburapa

Pattaya, Chonburi -

Ισχυροί άνεμοι και δυνατή βροχή κατέστρεψαν πανύψηλα δέντρα, κατασκευαστικά εμπόδια που χρησιμοποιούνται για να σφραγίσουν εργοτάξια και ηλεκτρικούς πυλώνες στην Πατάγια και την περιοχή Τσονμπούρι νωρίς σήμερα το πρωί (6 Μαΐουth).

Οι καταιγίδες έπληξαν γύρω στις 3:00 π.μ. και συνέχισαν για πάνω από μία ώρα σε όλη την επαρχία, προκαλώντας ιδιαίτερα ισχυρούς ανέμους κατά μήκος των ακτών, διάσπαρτες έντονες βροχές, σποραδικές πλημμύρες, συνεχείς βροντές και κεραυνούς και τοπικές ζημιές. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς από τις ξαφνικές καταιγίδες της νύχτας, που οφείλονται εν μέρει στους περιορισμούς του Covid-19 που κλείνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας επιχειρήσεις στην επαρχιακή περιοχή, όπως η νυχτερινή ζωή, οι αγορές και τα καταστήματα.

Η Ηλεκτρική Αρχή της Πόλης της Πατάγια ανέφερε στις 3:00 π.μ. μέσω των διαφόρων καναλιών μέσων ενημέρωσης ότι η καταιγίδα είχε προκαλέσει μπλακ άουτ σε πολλές περιοχές της Πατάγια, καθώς οι ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν στύλους ηλεκτροδότησης.

 

 

Οι αρχές επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya ανέφεραν στις 4:00 π.μ. μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι η δυνατή βροχή και οι ισχυροί άνεμοι κοντά στην παραλία Jomtien κατέστρεψαν έναν φοίνικα πριν χτυπήσει σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος κοντά σε ξενοδοχείο και 7-11 στην παραλία Central Jomtien. Ευτυχώς, το 7-11 έκλεισε λόγω περιορισμών Covid-19 και κανείς δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Εικόνες που στάλθηκαν στο Pattaya News από τον αναγνώστη John W. έδειχναν ζημιές σε κατασκευαστικά εμπόδια γύρω από εργοτάξια και ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες στην περιοχή Soi Buakhao.

Εν τω μεταξύ, στο Ban Bueng, ένα μεγάλο, ώριμο δέντρο ταμαρίνδου, το οποίο οι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι τουλάχιστον 100 ετών, γκρεμίστηκε από τον άνεμο και είχε αποκλειστεί προσωρινά ο δρόμος 344 για τους πρωινούς επιβάτες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Alongkorn Payakburapa

Ο καθαρισμός των ζημιών πραγματοποιήθηκε όλο το πρωί καθώς οι αρχές επιβολής του νόμου και οι ηλεκτρικές αρχές προσπαθούν να εκτιμήσουν το συνολικό κόστος από τις καταιγίδες. Καλύψαμε επίσης νωρίτερα σήμερα ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης έχει προβλέψει ότι περισσότερες καταιγίδες πλησιάζουν.

-=-=-=-=-=-=-=-==

 Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.