Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για καταιγίδες στην Ταϊλάνδη για τρεις συνεχόμενες ημέρες

Εθνική -

Το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) έχει προειδοποιήσει για καταιγίδες στην Ταϊλάνδη, ιδιαίτερα στην Άνω Ταϊλάνδη, για τρεις συνεχόμενες ημέρες, από τις 5 έως τις 7 Μαΐου.

Καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και χαλάζι προβλέπονται επίσης στη Βόρεια και Βορειοανατολική Ταϊλάνδη καθώς ένα σύστημα υψηλής πίεσης από την Κίνα έχει επεκταθεί στην Άνω Ταϊλάνδη και στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Στην περιοχή είναι πιθανές και μεμονωμένες ισχυρές βροχές.

Οι νότιοι και νοτιοανατολικοί άνεμοι φέρνουν επίσης την υγρασία από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας στον κάτω βορρά, στα βορειοανατολικά και στις κεντρικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και της γειτονιάς της, προκαλώντας άφθονες βροχοπτώσεις με έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές καθώς και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.

Ο νοτιοανατολικός και ο ανατολικός άνεμος επικρατεί επίσης σε όλες τις περιοχές με διάσπαρτες καταιγίδες στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στο Νότο και στη Θάλασσα Ανταμάν. Μεμονωμένες ισχυρές βροχοπτώσεις αναμένονται όλη την εβδομάδα με έντονες έως πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές.

Από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, οι άνθρωποι στην άνω Ταϊλάνδη θα πρέπει να προσέχουν τις σοβαρές συνθήκες, αποφεύγοντας υπαίθριους χώρους, μεγάλα δέντρα, μη ασφαλή κτίρια και μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες. Η βόρεια περιοχή θα πρέπει να προσέξει τις ξαφνικές πλημμύρες. Οι αγρότες πρέπει να προετοιμαστούν για ζημιές στις καλλιέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.