ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ: Οι Si Racha και Chonburi ενημερώνουν τους ανθρώπους που επισκέφτηκαν μέρη σε σχέση με το Chonburi επιβεβαιωμένο Covid - 19 περιπτώσεις

Τσονμπούρι –

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες το βράδυ (27 Απριλίου) δημοσίευσε ένα άλλο σύντομο χρονοδιάγραμμα για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν σε συγκεκριμένα μέρη αυτόν τον μήνα για να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία τους σχετικά με τον Covid-19. Ακολουθεί μια αγγλική μετάφραση της έκδοσης.

  1. Διεύθυνση σπιτιού 145/40 στο οικιστικό συγκρότημα Casaluna στην υποπεριφέρεια Samet, περιοχή Mueang Chonburi στις 9 Απριλίουth (Δεν δόθηκε χρόνος).
  2. Διεύθυνση σπιτιού 145/81 στο συγκρότημα κατοικιών Casaluna στην υποπεριφέρεια Samet, περιοχή Mueang Chonburi από τις 10 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 15th (Δεν δόθηκε χρόνος).
  3. Παντοπωλείο στην αγορά Nuan Jan, στην υποπεριφέρεια Thung Sukkhala, Si Racha από τις 17 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 18th και από 21 Απριλίουst έως τις 23 Απριλίου από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00.
  4. Οδοντιατρικό Κέντρο Si Racha στη Σι Ράχα από 17 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 24th από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ
  5. Κλινική Doctor Thanet στην υποπεριφέρεια Bang Plasoi, Mueang Chonburi από τις 20 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 26th (Ωράριο λειτουργίας κλινικής).
  6. Το Minibus Si Racha Tour αναχώρησε από τον προορισμό Future Park Rangsit Robinson Si Racha στις 24 Απριλίουth από το μεσημέρι έως τη 3:00
  7. Macro Food Service Laem Chabang, Thung Sukhla στο Si Racha στις 24 Απριλίου από τις 6:30 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ.
  8. Το Public van αναχώρησε από τον προορισμό Robinson Si Racha Eakkamai στις 25 Απριλίου από τις 6:00 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ.
  9. Το Grab Car (ο ασθενής δεν θυμάται την πινακίδα κυκλοφορίας) αναχώρησε από το Nattachart Apartment στον προορισμό της υποπεριφέρειας Don Hualor Δήμος Baan Suan στις 25 Απριλίου από τις 9:31 π.μ. έως τις 10:05 π.μ.
  10. Το Grab Car (ο ασθενής δεν θυμάται την πινακίδα κυκλοφορίας) αναχώρησε από τον προορισμό του δήμου Baan Suan Διαμέρισμα Nattachart στην υποπεριφέρεια Don Hualor στις 25 Απριλίου από τις 11:41 π.μ. έως τις 12:18 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η μετάφραση δεν είναι με αριθμητική σειρά

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 108 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί (28 Απριλίουth).

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://thepattayanews.com/2021/04/28/chonburi-home-of-pattaya-announced-108-confirmed-new-cases-of-covid-19/

Η επαρχία Chonburi κυκλοφόρησε τις επαρχιακές παραγγελίες της σχετικά με τον Covid-19, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ στις 18 Απριλίου 2021.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτούς τους περιορισμούς εδώ.

https://thepattayanews.com/2021/04/17/chonburi-province-releases-provincial-orders-lots-of-additional-covid-19-closures-and-restrictions-implemented-starting-april-18th-2021/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ Flipboard,Â ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.