Η επαρχία Chonburi απελευθερώνει επαρχιακές παραγγελίες, πολλά πρόσθετα κλεισίματα Covid-19 και περιορισμοί που εφαρμόζονται από τις 18 Απριλίου 2021

Chonburi, Ταϊλάνδη-

Η επαρχία Chonburi κυκλοφόρησε τις επαρχιακές παραγγελίες της σχετικά με τον Covid-19 σήμερα το πρωί, 17 Απριλίου 2021, οι οποίες τίθενται σε ισχύ αύριο, 18 Απριλίου 2021.

Όλες οι εθνικές παραγγελίες είναι με τη σειρά που ανακοινώθηκε χθες, μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις παραγγελίες εδώ. Δεν πρόκειται να απαριθμήσουμε εκ νέου όλα αυτά τα μέτρα (όπως το κλείσιμο χώρων ψυχαγωγίας) αλλά θα επικεντρωθούμε στις επαρχιακές παραγγελίες που αφορούν συγκεκριμένα το Chonburi παρακάτω. Τα παρακάτω στοιχεία είναι για Chonburi και όχι σε εθνικό επίπεδο. Ισχύουν μέχρι νεωτέρας ή/και όταν βελτιωθεί η κατάσταση με τον Covid-19, με ισχύ από ΑΥΡΙΟ, 18 Απριλίου 2021.

Ζήτησαν από τους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν τη λέξη «lockdown» για να περιγράψουν τους περιορισμούς, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει lockdown ή απαγόρευση κυκλοφορίας και οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να μετακινούνται.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το αν ο χώρος σας μπορεί να ανοίξει, επικοινωνήστε με το Δημαρχείο στο 1337.

-Όλα τα προηγούμενα κλειστά, όπως οι χώροι ψυχαγωγίας, παραμένουν κλειστά.

-Κλείσιμο σνούκερ, πισίνα, πάρκα skate, χώροι πατινάζ, μπόουλινγκ, παρόμοιες δραστηριότητες αναψυχής

-Τα ίντερνετ καφέ είναι κλειστά, καθώς και τα διαδικτυακά gaming cafe

- Στοές, χώροι παιχνιδιού (προστίθεται σε παιδικές χαρές, λούνα παρκ από εθνικές παραγγελίες)

-Πισίνες (λέει εσωτερικές και εξωτερικές, αφαίρεσαν τη λέξη δημόσιο, πιθανόν να αποφευχθεί η τακτική σύγκρουση σε προηγούμενα lockdown με ιδιοκτήτες διαμερισμάτων), υδάτινα πάρκα, λούνα παρκ, αυτόνομες μηχανές βιντεοπαιχνιδιών, παιδικές περιοχές σε αγορές και εμπορικά κέντρα.

-Αίθουσες δεξιώσεων, αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες εορτασμών, οπουδήποτε συγκεντρώνεται κόσμος

-Κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, βρεφονηπιακών σταθμών, ολονύχτια φροντίδα ηλικιωμένων ανοιχτή.

-Τα σχολεία είναι κλειστά (ούτως ή άλλως είναι εκτός συνεδρίας, αλλά όλα τα θερινά σχολεία, άλλες δραστηριότητες κλείνουν εκτός εάν δοθεί ειδική άδεια από τις κυβερνητικές αρχές)».

-Εκδηλώσεις με περισσότερα από 50 άτομα απαγορεύονται εκτός εάν δοθεί κυβερνητική άδεια, οι άνθρωποι αποθαρρύνονται από τη διεξαγωγή οποιωνδήποτε εκδηλώσεων γενικά.

-Τα φυλαχτά είναι κλειστά

-Σπα, καταστήματα μασάζ (συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών), αίθουσες μασάζ, κλινικές ομορφιάς, σάουνες, παρόμοιοι χώροι

-Μαγαζιά για τατουάζ και τρυπήματα

-Τα γυμναστήρια και τα γυμναστήρια μπορούν OPEN αλλά πρέπει να κλείσει μέχρι τις 9:00 μ.μ., Χωρίς ομαδικές δραστηριότητες, μαθήματα κ.λπ. (Εθνική τάξη)

-Σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, νυχτερινές αγορές, εστιατόρια για take-away κ.λπ. κλειστά από τις 11:00 έως τις 4:00 π.μ.ΔΕΝ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, ωστόσο, ουσιαστικά κλείνουν τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη για να περιορίσουν την κίνηση. Αυτός είναι ένας περιορισμός σε εθνικό επίπεδο για τις κόκκινες ζώνες)

-Τα εστιατόρια είναι ανοιχτά μέχρι τις 9:00 μ.μ. για δείπνο, Δεν επιτρέπονται οι πωλήσεις αλκοόλ για φαγητό. Δεν υπάρχει απαγόρευση για το αλκοόλ σε πακέτο ή που αγοράζεται από άλλα καταστήματα για κατανάλωση στο σπίτι. Κλειστό έως τις 11:00 για take-away. Περιορισμός κόκκινης ζώνης σε εθνικό επίπεδο.

-Τα εμπορικά κέντρα μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 9:00 μ.μ., εκτός εάν το κατάστημα αναφέρεται αλλού στις εθνικές ή επαρχιακές παραγγελίες ότι πρέπει να κλείσει.

-Κλειστά κινηματογράφους, θέατρα, παραστάσεις, καμπαρέ κ.λπ.

-Παραλίες, πάρκα, δεξαμενές, είναι μόνο για γυμναστική. Η συγκέντρωση, το φαγητό, το ποτό σε αυτές τις περιοχές «ζητείται» να μην συμβεί. (Το κολύμπι ΔΕΝ απαγορεύεται. Δεν είναι σαφές εάν αυτό σημαίνει ότι οι πωλητές ξαπλώστρες θα πρέπει να κλείσουν καθώς πρόκειται για "αίτημα" έναντι παραγγελίας)

-Δεν υπάρχουν περιορισμοί/καραντίνες για την είσοδο ή την έξοδο από την επαρχία, ωστόσο, «καλείται» ο κόσμος να μην ταξιδέψει εκτός επαρχίας και να μείνει σπίτι.

Αυτό είναι ένα αναπτυσσόμενο έγγραφο/ιστορία, μπορεί να προστεθούν/αλλάξουν περισσότερα σε αυτό χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι απλώς μεταφράζουμε και αναφέρουμε αυτές τις πληροφορίες, εάν έχετε κάποιο παράπονο ή θέλετε να διευκρινίσετε μια παραγγελία/περιορισμό, επικοινωνήστε με το Δημαρχείο στο 1337, αντί να μας στείλετε ένα mail, δεν δημιουργούμε ούτε επιβάλλουμε τους κανόνες, σας ευχαριστούμε. Εάν δεν αναφέρθηκε στη λίστα, πιθανότατα επιτρέπεται να παραμείνει ανοιχτό.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.67 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/