Αξιωματικοί του Si Racha εισέβαλαν σε ιαπωνικό εστιατόριο επειδή φέρεται ότι ήταν ανοιχτό πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα και επέτρεπε την κατανάλωση αλκοόλ

Σι Ράχα –

Αξιωματικοί στο Si Racha έκαναν έφοδο σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο το περασμένο Σαββατοκύριακο επειδή φέρεται να ήταν ανοιχτό για φαγητό στο κατάστημα μετά τη νόμιμη ώρα των 9:00 μ.μ. και ότι επέτρεψαν την κατανάλωση αλκοόλ στο εσωτερικό, κάτι που επί του παρόντος είναι ενάντια στις εντολές της κυβέρνησης Chonburi και της Ταϊλάνδης για να αποτραπεί το ενδεχόμενο εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19.

Το Επαρχιακό Γραφείο Si Racha ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου (24 Απριλίουth) αξιωματικοί από το περιφερειακό γραφείο Si Racha εισέβαλαν στο ιαπωνικό εστιατόριο «Shiori Fusion & Izakaya'on Si Racha 1 Road» μετά τις 9:00 μ.μ.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και οι πελάτες των οποίων τα ονόματα δεν δόθηκαν κατηγορούνται για:

  1. Παράβαση της εντολής για τον έλεγχο της νόσου του Chonburi, η οποία αναφέρει ότι τα εστιατόρια επιτρέπεται να γευματίζουν μέχρι τις 9:00 μ.μ. και δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ μέσα.
  2. Συγκέντρωση με πολλά άτομα χωρίς κοινωνική απόσταση, χρήση μάσκας και άλλες προφυλάξεις για τον Covid-19, ειδικά κατά την κατανάλωση αλκοόλ.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και οι πελάτες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σι Ράτσας για να δικαστούν. Θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αυστηρές κατηγορίες βάσει του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για τον έλεγχο του κορωνοϊού Covid-19, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης πολλών ετών και πρόστιμα έως και 100,000 μπατ. Η αστυνομία του Si Racha δήλωσε επίσης ότι είναι πολύ σαφής: Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για όλους και δεν συλλαμβάνουν μόνο ιδιοκτήτες, αλλά και πελάτες που παραβιάζουν τους κανόνες θα συλλαμβάνονται επίσης.

Η επαρχία Chonburi κυκλοφόρησε τις επαρχιακές παραγγελίες της σχετικά με τον Covid-19, οι οποίες τέθηκαν σε ισχύ στις 18 Απριλίου 2021.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτούς τους περιορισμούς εδώ.

https://thepattayanews.com/2021/04/17/chonburi-province-releases-provincial-orders-lots-of-additional-covid-19-closures-and-restrictions-implemented-starting-april-18th-2021/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.6 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.