Οι αστυνομικοί της περιοχής της Πατάγια θα συνεχίσουν να επιθεωρούν εστιατόρια σχετικά με την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ για φαγητό

Pattaya, Banglamung, Chonburi, Ταϊλάνδη –

Αξιωματικοί από το αστυνομικό τμήμα του Banglamung χθες το βράδυ (20 Απριλίουth) επιθεώρησε πολλά εστιατόρια στην Πατάγια μετά από εντολή του Κυβερνήτη του Τσονμπούρι για «προστασία από την πιθανή εξάπλωση του Covid-19», η οποία περιλαμβάνει ότι δεν επιτρέπονται πωλήσεις αλκοόλ για φαγητό.

Μια ομάδα αξιωματικών με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Banglamung κ. Wutthisak Singhadaechor και τον αρχηγό της αστυνομίας του Banglamung, συνταγματάρχη Sakchai Suwannukun επιθεώρησαν πολλά εστιατόρια στην περιοχή Pattaya και Banglamung.

Η επιθεώρηση ήταν να βεβαιωθεί ότι τα εστιατόρια ακολουθούν την πιο πρόσφατη παραγγελία Chonburi η οποία περιλαμβάνει «Δεν επιτρέπονται οι πωλήσεις αλκοόλ για φαγητό. Ωστόσο, δεν υπάρχει απαγόρευση για το αλκοόλ σε πακέτο ή που αγοράζεται από άλλα καταστήματα για κατανάλωση στο σπίτι. Οι αξιωματικοί διασφάλισαν επίσης ότι υπήρχαν άλλες προφυλάξεις για τον Covid-19, όπως διαθέσιμο απολυμαντικό χεριών και έλεγχοι θερμοκρασίας.

Οι αξιωματικοί δήλωσαν στο Pattaya News ότι αυτή η τρέχουσα παραγγελία δεν έχει καθορισμένη ημερομηνία λήξης και είναι «μέχρι νεωτέρας». Προειδοποίησαν ότι οι καθημερινές επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν και ότι οι ντόπιοι κάτοικοι της Πατάγια θα μπορούσαν να καλέσουν το 1337 και να αναφέρουν τυχόν χώρους που παραβιάζουν τις τρέχουσες εντολές Covid-19. Οι ποινές για εστιατόρια ή χώρους που παραβιάζουν το νόμο μπορεί να είναι δραματικές - έως και πολλά χρόνια φυλάκιση και πρόστιμα άνω των 100,000 μπατ, τα οποία διέπονται από ένα ισχύον Διάταγμα Έκτακτης Ανάγκης που δίνει στην κυβέρνηση πολλές εξουσίες και υψηλότερες κυρώσεις για τους παραβάτες.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας σχετικά με τις ανακοινώσεις και τους περιορισμούς από τον Κυβερνήτη Chonburi στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η επαρχία Chonburi απελευθερώνει επαρχιακές παραγγελίες, πολλά πρόσθετα κλεισίματα Covid-19 και περιορισμοί που εφαρμόζονται από τις 18 Απριλίου 2021

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ Flipboard,Â ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.