120 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 βρέθηκαν στο Chonburi σήμερα, τα περισσότερα στην περιοχή Pattaya

Chonburi, Ταϊλάνδη-

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε 120 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί στη δημοφιλή επαρχία που περιλαμβάνει την Πατάγια.

Οι περιοχές στις οποίες εντοπίστηκαν τα κρούσματα είναι οι εξής: Mueang Chonburi 20, Si Racha 11, Banglamung (περιοχή Pattaya) 73, Phanat Nikhom 3, Sattahip 8, Pan Thong 2 και 3 περιπτώσεις από άλλες επαρχίες που μεταφέρθηκαν για θεραπεία.

Οι λεπτομέρειες για τα κρούσματα που εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο έχουν ως εξής:

  1. 1.1 808 Club Pattaya 7 άτομα
    1.2 Crystral Cub 1 άτομο
    1.3 Friend Zone, Rayong 1 άτομο
    1.4 Άπειρο 1 άτομο
    1.5 Αϋπνία 1 άτομα
    1.6 Queen club 3 ατόμων
    1.7 The Box 69 1 άτομο
    Έκδοση 1.8 Pub για 2 άτομα
  2. Μολύνθηκε με COVID-19 από το ταξίδι στο Πουκέτ, 1 άτομο
  3. 2 υπάλληλοι άλλων χώρων διασκέδασης στην Πατάγια
  4. 40 άτομα σε στενή επαφή και μέλη οικογενειών προηγούμενων κρουσμάτων που είχαν μολυνθεί από τον COVID-19
  5. Στη διαδικασία διερεύνησης, 58 υποθέσεις.

Σήμερα, αναζητήθηκαν συνολικά 603 στενές επαφές και αναζητήθηκαν 129 ακόμη προληπτικές για Covid-19. Όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε απομόνωση.

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να εργάζονται από το σπίτι αν είναι δυνατόν, να αποφεύγουν χώρους με συνωστισμό, να φορούν μάσκες ανά πάσα στιγμή έξω, να εφαρμόζουν κοινωνική απόσταση, να περιορίζουν τις επαφές τους με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους και να ακολουθούν άλλες προφυλάξεις για τον Covid-19.

Σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα αυστηρότερων προφυλάξεων και περιορισμών για την περιοχή Τσονμπούρι. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτούς τους περιορισμούς εδώ.

https://thepattayanews.com/2021/04/17/chonburi-province-releases-provincial-orders-lots-of-additional-covid-19-closures-and-restrictions-implemented-starting-april-18th-2021/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/