ΑΝΑΛΗΨΗ: Η Ταϊλάνδη ανακαλύπτει 964 εγχώριες μολύνσεις μεταξύ 967 νέων καθημερινών κρουσμάτων Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη ανακοίνωσε 964 εγχώριες μολύνσεις μεταξύ των 967 νέων ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης Covid-19 (CCSA) σήμερα το πρωί, 11 Απριλίου.

Η πρώτη ομάδα των 237 τοπικών μολύνσεων ανακαλύφθηκε στην Μπανγκόκ από σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, 161 από αυτά ήταν συνδεδεμένα με χώρους διασκέδασης, δύο προέρχονταν από κοινοτικές αγορές και 64 από αυτούς συνδέονταν με άλλα επικίνδυνα μέρη. Οι υπόλοιπες εννέα λοιμώξεις ήταν υπό έρευνα ασθένειας.

Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει 113 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στην περιοχή της Μπανγκόκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, 45 από αυτούς ήταν συνδεδεμένοι με χώρους διασκέδασης, ένας από κοινοτικές αγορές και 59 από αυτούς συνδέονταν με άλλα επικίνδυνα μέρη. Οι υπόλοιπες οκτώ λοιμώξεις ήταν υπό έρευνα ασθένειας από τις αρχές δημόσιας υγείας.

Η τελευταία ομάδα περιλαμβάνει την πλειοψηφία των 528 εγχώριων μολύνσεων που εντοπίστηκαν σε άλλες επαρχίες. 311 από αυτά ήταν συνδεδεμένα με χώρους διασκέδασης, 28 προέρχονταν από κοινοτικές αγορές και 134 από αυτά συνδέονταν με άλλα επικίνδυνα μέρη. Οι υπόλοιπες 145 μολύνσεις ήταν επί του παρόντος υπό διερεύνηση ασθένειας.

Εν τω μεταξύ, Ο Τσονμπούρι ανακοίνωσε 149 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού Covid-19 σήμερα το πρωί, σημειώνοντας τον υψηλότερο αριθμό μολύνσεων που αναφέρθηκαν από το σύμπλεγμα χώρων διασκέδασης στην Μπανγκόκ τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέχρι σήμερα, 53 άνθρωποι ανάρρωσαν πλήρως το τελευταίο 24ωρο και έχουν πάρει εξιτήριο από νοσοκομεία και κέντρα καραντίνας. Η Ταϊλάνδη έχει φτάσει πλέον συνολικά τα 32,625 κρούσματα με 28,214 αναρρώσεις και συνολικά 97 θανάτους από την έναρξη της πανδημίας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.