Ρίξτε μια ματιά στην περσινή χρονιά τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου και πώς άλλαξαν τα πράγματα…ή παρέμειναν ίδια… φέτος

Ταϊλάνδη-

Το παρακάτω είναι ένα εβδομαδιαίο άρθρο που εξετάζει την ίδια χρονική περίοδο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έτος στις ειδήσεις της χώρας και της Ταϊλάνδης.

Αυτή η νέα ενότητα κάνει μια αναδρομή σε ειδήσεις από την ίδια περίοδο πέρυσι (και μερικές φορές διαφορετικά χρονικά παράθυρα, όπως έξι μήνες ή τρεις μήνες) για να δει πώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, παρακολουθώντας την εξέλιξη των ιστοριών, καθώς και δυνητικά αθετημένες υποσχέσεις ή πράγματα που δεν πραγματοποιήθηκαν στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη.

Καθώς δημοσιεύουμε δεκάδες ιστορίες την εβδομάδα, αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για τους ανθρώπους να ρίξουν μια ματιά στις μεγαλύτερες ιστορίες πριν από ένα χρόνο, όπως επιλέχθηκαν από τη συντακτική μας ομάδα, και πώς μας επηρεάζουν σήμερα και σχετίζονται με τις τρέχουσες ειδήσεις. Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σημασίας, ωστόσο, έχουν σειρά δημοσίευσης. Αυτή την εβδομάδα, καλύπτουμε τη ΔΕΥΤΕΡΗ εβδομάδα του Απριλίου 2020, η οποία ήταν μια σημαντική εβδομάδα λόγω του Covid-19 από την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 έως το Σάββατο 11 Απριλίου 2020. Είναι με σειρά δημοσίευσης.

1. Ανάπηρος Ελβετός πρώην τραυματίας σε πυρκαγιά διαμερίσματος

Αυτό προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media πέρυσι.

Ανάπηρος Ελβετός ομογενής τραυματίστηκε σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα νωρίς το πρωί στην Πατάγια

2. Η Pattaya City περιορίζει την πρόσβαση στην πόλη, δημιουργεί σημεία ελέγχου, καθιστά υποχρεωτικές τις μάσκες

Να το θυμασαι? Πολλοί θέλουν να το ξεχάσουν. Οι μάσκες PS εξακολουθούν να είναι υποχρεωτικές, ένα χρόνο αργότερα, αν και ο νόμος δεν εφαρμόζεται πάντα.

Η πόλη της Πατάγια, λαμβάνοντας επίσημα μέτρα για τον περιορισμό της πρόσβασης στην πόλη, οι απαιτήσεις φορώντας μάσκα θα είναι υποχρεωτικές

3. Η ρητή απογοήτευση του αλλοδαπού για τις μεγάλες ουρές στο Immigration κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Αυτό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα πέρυσι στις αρχές της κατάστασης του Covid-19, αλλά τελικά, οι αρχές θα έδιναν αμνηστία, σταματώντας το πρόβλημα. Η βίζα αμνηστίας εξακολουθεί να ισχύει ένα χρόνο αργότερα για ένα μικρό αριθμό ατόμων.

Τα παράπονα και η απογοήτευση αλλοδαπών αυξάνονται λόγω των γραμμών στο Immigration, οι αρχές της Ταϊλάνδης λένε ότι έρχεται βοήθεια και οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να «συζητούνται»

4. Η μετανάστευση χορηγεί αυτόματη παράταση των βίζας

Ακολουθώντας το τελευταίο σημείο…Η Μετανάστευση απάντησε σε αυξανόμενες καταγγελίες και έκανε αμνηστία.

Το Γραφείο Μετανάστευσης έχει χορηγήσει αυτόματες παρατάσεις βίζας, εδώ είναι οι λεπτομέρειες

5. Ο Kev-in-Thailand, ένας δημοφιλής Youtuber, πεθαίνει

Μια επέτειος ενός έτους και αφύπνιση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από τους φίλους του και πολλούς άλλους χρήστες του Youtube.

Πέθανε από τον Καρκίνο ο δημοφιλής βιντεολόγος Pattaya Kev στην Ταϊλάνδη

6. Μια ματιά στην Πατάγια κατά τη διάρκεια της πλήρους διακοπής λειτουργίας.

Εδώ είναι πώς μοιάζαμε πριν από ένα χρόνο. Τα πράγματα είναι καλύτερα φέτος, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με τον Covid-19.

Ένας οπτικός περίπατος έκλεισε στην «Πόλη-φάντασμα» Πατάγια κατά τη διάρκεια του COVID19

7. Η Πατάγια ξεκινάει καταστολές στις παραλίες και τους ανθρώπους στους διαδρόμους

Σίγουρα θυμάστε αυτό το drone από πέρυσι;

Η αστυνομία της Πατάγια ξεκινά εκ νέου καταστολή σε ανθρώπους που συγκεντρώνονται σε παραλίες και παραλιακούς πεζόδρομους ενάντια στο διάταγμα έκτακτης ανάγκης COVID-19

8. Το Chonburi απαγορεύει τις πωλήσεις αλκοόλ πριν από το Songkran

Πιθανώς η λιγότερο δημοφιλής απόφαση των περσινών διακοπών λειτουργίας και περιορισμών, μαζί με τις πισίνες και τις παραλίες.

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι απαγορεύει όλες τις πωλήσεις αλκοόλ, το ποτό έξω, τη μεταφορά αλκοόλ έως τις 30 Απριλίου

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, ελπίζουμε να σας άρεσε να διαβάζετε και να σκέφτεστε!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/