Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι απαγορεύει όλες τις πωλήσεις αλκοόλ, το ποτό έξω, τη μεταφορά αλκοόλ έως τις 30 Απριλίου

Τσονμπούρι-

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι κυκλοφόρησε απόψε μια εντολή που αναφέρει ότι όλες οι πωλήσεις αλκοόλ απαγορεύονται έως τις 30 Απριλίου στην επαρχία Τσονμπούρι, η οποία περιλαμβάνει την Πατάγια.

Η παραγγελία περιλαμβάνει επίσης το ποτό έξω, το οποίο είναι αυστηρά αντίθετο με το νόμο σε οποιεσδήποτε εξωτερικές τοποθεσίες.

Επιπλέον, απαγορεύει επίσης τα καταστήματα προμηθειών και τη μεταφορά αλκοόλ στην επαρχία κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών, προκειμένου να αποφευχθούν τα μικρότερα καταστήματα ή άτομα που επιχειρούν να πουλήσουν εκτός των κανονικών διαδικασιών άδειας.

Αυτό έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την κοινωνική απόσταση και να εμποδίζει τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται για το Songkran ή σε δημόσιους χώρους.

Η σύλληψη να παραβαίνει αυτούς τους κανόνες, συμπεριλαμβανομένου του ποτού έξω, μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμα έως και 100,000 μπατ και έως και 1 χρόνο φυλάκιση σύμφωνα με το διάταγμα έκτακτης ανάγκης που ισχύει για να σταματήσει ο Covid19. Η παραγγελία ισχύει άμεσα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/