Η Ταϊλανδική CCSA προτείνει να κλείσουν οι χώροι διασκέδασης σε 41 επαρχίες για τουλάχιστον δεκατέσσερις ημέρες, συμπεριλαμβανομένου του Chonburi, για δεκατέσσερις ημέρες, απόφαση αύριο

ΦΩΤΟ: Ταϊλανδικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ταϊλάνδη-

Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, πρότεινε να κλείσουν όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας σε 41 επαρχίες για τουλάχιστον δεκατέσσερις ημέρες, με ισχύ αύριο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρόταση, και όχι ακόμη οριστική και θα συζητηθεί σε μια πλήρη συνεδρίαση της CCSA και των αρμόδιων φορέων νωρίς αύριο το πρωί πριν από μια συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια.

Αυτό ακολουθεί την ανακοίνωσή μας Πριν από λίγα λεπτά η επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών του Πουκέτ ενέκρινε το κλείσιμο των χώρων διασκέδασης για δέκα ημέρες, αν και η τελική παραγγελία δεν έχει κυκλοφορήσει και είναι πιθανό να γίνει και αύριο.

Η Μπανγκόκ είχε ήδη παραγγείλει χώρους διασκέδασης σε τρεις περιοχές που είχαν κλείσει προηγουμένως, όπου είχαν εντοπιστεί μολύνσεις και συστάδες του Covid-19.

Οι 41 επαρχίες περιλαμβάνουν Bangkok, Udon Thani, Pathum Thani, Nonthaburi, Nakhon Pathom, Samut Prakan, Samut Songkhram , Samut Sakhon, Phra Nakhon, Si Ayutthaya, Saraburi, Lopburi, Nakhon Nayok , Chonburi , Rayonguri , Chaabinosa, Chanth Sa Kaeo , Suphanburi , Kanchanaburi , Ratchaburi , Prachuap Khiri Khan , Phetchaburi , Ranong , Chumphon , Nakhon Si Thammarat, Πουκέτ , Surat Thani , Songkhla , Yala, Narathiwat, Nakhon Khiri, Chiphasimai, ang Rai, Tak και Phetchabun. Μπορούν επίσης να προστεθούν και άλλα, σημείωσε η CCSA.

Θα δώσουμε πλήρεις λεπτομέρειες αύριο καθώς έρχονται πληροφορίες για αυτές τις αποφάσεις.

Οι χώροι διασκέδασης είναι μέρη όπως μπαρ, νυχτερινά κέντρα, παμπ, καραόκε κ.λπ. Δεν είναι «ασαφές» εάν θα συμπεριληφθούν αίθουσες μασάζ ή εάν θα συμπεριληφθεί απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στα εστιατόρια.

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (4 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/