Το Πουκέτ διατάσσει το κλείσιμο όλων των χώρων διασκέδασης στο νησί για δέκα ημέρες, η Χούα Χιν τέσσερις ημέρες

Ταϊλάνδη-

Η κυβέρνηση του Πουκέτ διέταξε σήμερα το πρωί το κλείσιμο όλων των χώρων διασκέδασης στο νησί για δέκα ημέρες, μετά το κλείσιμο της Hua Hin, μιας άλλης δημοφιλής θέρετρος για τέσσερις ημέρες. Αυτό είναι ουσιαστικά ολόκληρο το φεστιβάλ Songkran, το Ταϊλανδικό Νέο Έτος, που έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, τρεις χώροι διασκέδασης που εντοπίστηκαν σε προηγούμενα κρούσματα Covid-19 έχουν κλείσει για δεκατέσσερις ημέρες από αύριο, 9 Απριλίου 2021. Η δεκαήμερη παραγγελία θα διαρκέσει έως τις 18 Απριλίου 2021.

Η παραγγελία έγινε από τον Κυβερνήτη Narong Chusin, Κυβερνήτη του Πουκέτ σε μια συνάντηση με την επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών του Πουκέτ σήμερα το πρωί στις 9:00 π.μ. Αυτό ακολούθησε την απόφαση της Hua Hin χθες το βράδυ να κλείσει τους χώρους διασκέδασης για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Οι τρεις χώροι που έκλεισαν για τουλάχιστον δεκατέσσερις ημέρες είναι το Illuzion, το Cafe Del Mar και το Shelter Shop.

Επιπλέον, οι αξιωματούχοι του Πουκέτ κάλεσαν τους ιδιοκτήτες χώρων διασκέδασης σε μια συνάντηση μαζί τους για να εξηγήσουν τη δύσκολη απόφαση, η οποία πέφτει πάνω από μια εβδομάδα, πολλοί ήλπιζαν να βγάλουν καλό εισόδημα καθώς χιλιάδες άνθρωποι αναμενόταν να επισκεφθούν το νησί πάνω από το Songkran και να απολαύσουν χώρους διασκέδασης όπως μπαρ ή νυχτερινά κέντρα.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η τελική παραγγελία δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, αν και η επιτροπή ασθενειών είπε ότι επεξεργάζεται. Αναμένεται να τεθεί σε ισχύ αύριο, δεν είναι γνωστό εάν οι χώροι θα επιτραπεί να ανοίξουν σήμερα, 8 Απριλίου 2021.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/