Ο κυβερνήτης Samut Sakhon επιστρέφει στο σπίτι του σήμερα μετά από επιτυχή ανάρρωση από μια σοβαρή λοίμωξη Covid-19 για περισσότερους από τρεις μήνες

Μπανγκόκ -

Ο κυβερνήτης του Samut Sakhon Weerasak Vichitsangsri πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Siriraj στην Μπανγκόκ σήμερα, 19 Μαρτίου, αφού πέρασε 82 ημέρες στο νοσοκομείο και νοσηλευόταν για σοβαρές καταστάσεις Covid-19.

Ο 59χρονος κυβερνήτης παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου για πρώτη φορά σήμερα το πρωί μετά από τρεις μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για λοίμωξη από Covid-19 ενώ εργαζόταν σε μια μεγάλη ομάδα στην αγορά γαρίδων Samut Sakhon στην Δεκέμβριος.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Siriraj, ήταν ένας από το 20 τοις εκατό των κρίσιμων ασθενών με Covid-19 στην Ταϊλάνδη και ήταν εξοπλισμένος με αναπνευστήρα για τη μεγαλύτερη περίοδο στην ιστορία του νοσοκομείου, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν μια σοβαρή φλεγμονή στους πνεύμονες.

Στη συνέχεια, ο κυβερνήτης Weerasak ευχαρίστησε όλο το ιατρικό προσωπικό που συμμετείχε στη θεραπεία του και όλους για την ηθική υποστήριξή του, λέγοντας ότι ήταν απίστευτο για αυτόν να αναρρώσει μετά από αναίσθητο για 42 ημέρες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τις νοσοκόμες από το Samut Sakhon και το Siriraj Hospital, και όλους για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της θεραπείας μου, ειδικά τους ανθρώπους των επαρχιών Samut Sakhon, Phichit και Ang Thong», είπε. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κατάφερα να τα καταφέρω αφού έμεινα αναίσθητος για περισσότερες από 40 ημέρες».

Ο Δρ Prasit Watanapa, Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Νοσοκομείου Siriraj, είπε ότι ο κυβερνήτης σχεδίαζε να επιστρέψει στη γενέτειρά του στο Ang Thong για πλήρη ανάρρωση για ένα μήνα καθώς η υγεία του ήταν ακόμα αδύναμη. Όσοι ήταν προγραμματισμένο να τον συναντήσουν κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, συνιστάται να φορούν μάσκες προσώπου και να τηρούν κοινωνικές αποστάσεις. Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης θα συνεχίσει να διευθύνει την επαρχία έως ότου ο Κυβερνήτης μπορέσει να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά του πιθανότατα τον επόμενο μήνα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.