Weekly Reader Talkback: Είναι η επέτειος ενός έτους από το πρώτο κλείσιμο του μπαρ Covid-19 στην Πατάγια. Πώς σας άλλαξε ή σας επηρέασε η χρονιά που πέρασε;

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και παίρνουμε τις γνώσεις και τις απόψεις τους. Στη συνέχεια, μοιραζόμαστε τα σχόλιά τους μια εβδομάδα αργότερα και επιλέγουμε μια ποικιλία από ποικίλες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, τεχνικά αύριο, 17 Μαρτίου 2021, είναι η ΜΟΝΟΣΧΡΟΝΙΑ επέτειος ενός «δύο εβδομάδων» κλεισίματος χώρων διασκέδασης στην Πατάγια που έγινε σχεδόν τέσσερις μήνες, με απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση αλκοόλ, παραλία κλείσιμο, κλείσιμο πισίνας (ένα από τα πιο σχολιασμένα ζητήματά μας), σημεία ελέγχου και άλλα. Ποτέ δεν είχαμε ένα σωστό lockdown σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση….Οι άνθρωποι δεν έλαβαν ποτέ εντολή να μείνουν στο σπίτι και απαγόρευσαν να πάνε οπουδήποτε αλλού, αλλά ήταν αρκετά κοντά.

Ένα χρόνο αργότερα, πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο παραμένουν (ή έχουν θέσει νέα) lockdown και παρά τα εμβόλια και το φως στον ορίζοντα για πολλούς, η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Αν και η ζωή ήταν αρκετά φυσιολογική στην Ταϊλάνδη μείον ένα μικρό χτύπημα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, ο ξένος τουρισμός εξακολουθεί να βρίσκεται ουσιαστικά σε παύση, επηρεάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους και χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ταϊλάνδη.

  Σας ρωτάμε λοιπόν… πώς σας επηρέασε προσωπικά η τελευταία χρονιά; Θέλουμε να ακούσουμε την ιστορία σας. Είστε αισιόδοξοι για την επόμενη χρονιά; Έχει αλλάξει η γνώμη σας για την κατάσταση από πέρυσι που έκλεισαν όλα για πρώτη φορά; Πες μας εσύ. 

Ενημερώστε μας στα σχόλια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας και θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα.

Εδώ είναι το άρθρο μας από το περασμένο έτος που ανακοινώνει το κλείσιμο του μπαρ, ένα από τα άρθρα μας με τις περισσότερες προβολές ποτέ.

Πατάγια να κλείσει όλους τους χώρους διασκέδασης, όπως μπαρ, νυχτερινά κέντρα και καταστήματα μασάζ μέχρι το τέλος του μήνα

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/