Πατάγια να κλείσει όλους τους χώρους διασκέδασης, όπως μπαρ, νυχτερινά κέντρα και καταστήματα μασάζ μέχρι το τέλος του μήνα

σπάζοντας:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η επαρχιακή κυβέρνηση του Banglamung και του Chonburi διέταξε, από αύριο, 18 Μαρτίου 2020, ότι όλοι οι χώροι διασκέδασης πρέπει να κλείσουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020. Η Pattaya News μίλησε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Banglamung τηλεφωνικά σήμερα το απόγευμα και επιβεβαίωσε η πληροφορία.

Αυτό είναι ένα προληπτικό μέτρο που βοηθά στη μείωση τυχόν πιθανής εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Αυτό επηρεάζει ΟΛΑ τα μπαρ, τους κινηματογράφους, τους αθλητικούς χώρους, τα καραόκε μπαρ, τα νυχτερινά κέντρα, τα gogos, τα μπυραρία, τα σαλόνια μασάζ, τα κλαμπ κυρίων κ.λπ. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου ή του μπαρ. είναι ΔΕΝ απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ που εξακολουθεί να διατίθεται από τα καταστήματα.

Κάνει ΔΕΝ επηρεάζουν εστιατόρια, εμπορικά κέντρα ή καταστήματα που ενδέχεται να παραμείνουν ανοιχτά, αλλά πρέπει να διασφαλίζουν κατάλληλα μέτρα υγιεινής και τουλάχιστον ένα μέτρο μεταξύ των θαμώνων.

Η Pattaya News σημειώνει ότι αυτό ΔΕΝ είναι επίσης lockdown, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να μετακινούνται κανονικά, είναι απλώς ένα προληπτικό κλείσιμο χώρων που έχουν μαζικές συγκεντρώσεις και πιθανή στενή επαφή με άλλους. Η εντολή έχει σκοπό να αυξήσει την κοινωνική απόσταση μεταξύ των ανθρώπων και να απαγορεύσει προσωρινά μεγάλες εκδηλώσεις και ομάδες ανθρώπων.

Αυτή η ιστορική απόφαση ουσιαστικά θα κοιμίσει μια από τις μεγαλύτερες πόλεις για πάρτι στον κόσμο για δύο εβδομάδες και θα αφήσει δεκάδες χιλιάδες χωρίς δουλειά προσωρινά σε μια πόλη που εξαρτάται από τη βιομηχανία της νυχτερινής διασκέδασης για πάνω από το 80 τοις εκατό των εσόδων της.

 

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.61 (18 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/