Η Pattaya θα φιλοξενήσει το «Wonder Wave Songkran-Wanlai Pattaya Thailand», το πρώτο και μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ κοινωνικής απόστασης στον κόσμο

Μπανγκόκ -

Ακολουθεί μια ανακοίνωση από το φεστιβάλ Wonderwave στην Πατάγια, στην οποία ως αποποίηση ευθύνης βοηθά στην προώθηση του The Pattaya News.

Η Pattaya πρόκειται να φιλοξενήσει αυτό που οι διοργανωτές αποκαλούν το πρώτο και μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ κοινωνικής απόστασης στον κόσμο "Wonder Wave Songkran-Wanlai Pattaya Thailand" για πρώτη φορά το ερχόμενο Songkran στο υδάτινο πάρκο Ramayana, υπό την έγκριση της κυβέρνησης αυστηρής και ασφαλούς υγείας. μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Οι αρχές της Pattaya, σε συνεργασία με την Eastern Thai Hotels Association, Tourism Authority of Thailand at Pattaya Office, Singha Corporation, Siam Kanaya Company Limited και Ramayana Water Park, διοργάνωσαν τη συνέντευξη Τύπου σήμερα, 11 Μαρτίου, στο Siam Paragon της Μπανγκόκ, για επίσημα εγκαινιάζουν τα εγκαίνια του «Wonder Wave Songkran-Wanlai Pattaya Thailand».

Το φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα από τις 15 έως τις 19 Απριλίου, είναι το πρώτο μουσικό φεστιβάλ κοινωνικής απόστασης στον κόσμο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 70 Ταϊλανδοί καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν στην κεντρική σκηνή Ramayana από τις 6:00 μ.μ. έως τη 1:00 π.μ. για πέντε συνεχόμενες ημέρες.

Ο αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya Ronnakit Ekkasing δήλωσε στη διάσκεψη ότι η πόλη της Pattaya και η τουριστική βιομηχανία της είχαν επηρεαστεί κρίσιμα από την παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 το περασμένο έτος. Με την πρόσφατη διευκόλυνση των μέτρων υγείας, η Pattaya City, λοιπόν, ανακοίνωσε την αναμενόμενη μουσική εκδήλωση προκειμένου να προσελκύσει τους λάτρεις της μουσικής και να τονώσει τον εσωτερικό τουρισμό και την οικονομία.

Ο Kajorndet Apichartrakul, Διευθυντής στην Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης στο γραφείο της Pattaya, δήλωσε περαιτέρω ότι η έναρξη του μουσικού φεστιβάλ «Wonder Wave» έχει προσελκύσει Ταϊλανδούς τουρίστες, πρώην pat και πολλούς ξένους που ζουν στις χώρες τους, αλλά πάντα ήθελε να επιστρέψει στην Πατάγια καθώς είναι το πρώτο επίσημο φεστιβάλ που διοργανώνεται κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών Songkran-Wanlai για πρώτη φορά μετά την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων και των κοινωνικών συγκεντρώσεων τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Ο διευθυντής είπε: «Μετά τη χαλάρωση των περιορισμών υγείας για τον Covid-19 στην Πατάγια και στην Ταϊλάνδη, η TAT στοχεύει τώρα να προωθήσει ένα ταξίδι «νεο-Παττάγια» που τους διασφαλίζει τα ασφαλή μέτρα υγείας στο πλαίσιο των εγγυημένων από την SHA καταλύματα, εστιατόρια και κοινό. μέρη, και επίσης καλωσορίζει όλους τους Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες στην Ταϊλάνδη για να επισκεφθούν και να μείνουν στην Πατάγια.»

Ο Andrea Galeazzi, Γενικός Διευθυντής του Water Park Ramayana, δήλωσε στον Τύπο σχετικά με την ετοιμότητα του Water Park στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19 ότι το υδάτινο πάρκο Ramayana κατασκευάστηκε με διεθνή πρότυπα. Ως εκ τούτου, το μέρος είναι έτοιμο να συμμορφωθεί και να εφαρμόσει όλα τα απαιτούμενα μέτρα σύμφωνα με τα πρότυπα SHA για να επιτύχει τα προσόντα της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Είπε: «Θα θέλαμε να συμμετάσχουμε πλήρως στην τόνωση της εγχώριας οικονομίας όταν αυτό είναι δυνατό, όχι μόνο για την περιοχή αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Ως εκ τούτου, δεν διστάσαμε όταν μας πρότειναν να γίνουμε οι οικοδεσπότες αυτού του μουσικού φεστιβάλ, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαμε δυνητικά να βοηθήσουμε την οικονομία της περιοχής Pattaya και Chonburi.”

Τα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα στο ticketmelon.com, ξεκινώντας από 999 μπατ (early bird, πάσο 1 ημέρας) έως 22,000 μπατ (κανονικό, VVIP 8 άτομα).

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.