Περισσότερες από είκοσι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην Πατάγια μέχρι στιγμής φέτος, τα σχέδια για ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού συνεχίζονται

Πατάγια-

Περισσότερες από είκοσι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν φέτος στην Πατάγια για να τονωθεί ο εσωτερικός τουρισμός με ένα «Νέο Κανονικό» στυλ, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplume και αξιωματούχους της πόλης.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Pattaya ανακοίνωσε επίσημα τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος. Ορισμένες εκδηλώσεις που η πόλη λέει ότι θα γίνουν κάποια στιγμή φέτος, όπως το δημοφιλές φεστιβάλ πυροτεχνημάτων, δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί και θα γίνουν αργότερα. Η Pattaya δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα έχουν ένα φεστιβάλ Songkran και το θέμα συζητείται ακόμα. αν και η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ενέκρινε το φεστιβάλ με τις κατάλληλες προφυλάξεις για τον Covid-19.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στην παρακάτω λίστα:

Μάρτιος 13th - 25 Απριλίουth: Φεστιβάλ Eat and Walk στο Naklua στην Old Market Naklua. (Αυτό είχε προγραμματιστεί εκ νέου από νωρίτερα φέτος)

Μάρτιος 26th - 27 Μαρτίουth: Pattaya Festival of Lights στο Central Pattaya Beach Intersection και σε άλλους κορυφαίους προορισμούς της πόλης. Αυτή είναι μια εκδήλωση φιλική προς το Instagram που ενθαρρύνεται για να κάνει τους ανθρώπους να επισκεφθούν κορυφαία αξιοθέατα της πόλης και να τραβήξουν φωτογραφίες σε αυτό που η πόλη αποκαλεί φωτεινές οθόνες "σαγώνων".

Μάρτιος 26th - 28 Μαρτίουth: Pattaya Windsurf and Paddle Board Competition στην παραλία Jomtein.

Απρίλιος 2nd - 4 Απριλίουth: Pattaya Local Jet-ski Competition στην παραλία Jomtien.

Απρίλιος 20th: Παραδοσιακό Φεστιβάλ Pattaya (Gong Khao) στο Lan Poe Naklua.

Απρίλιος 21st - 25 Απριλίουth: Παγκόσμιο Κύπελλο Τζετ Σκι στην παραλία Jomtien. Επαναπρογραμματίστηκε από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Απρίλιος 30 - Μάιος 1st: Pattaya Music Festival στην παραλία Pattaya.

Μάιος 3rd - Μάιος 9th: Honda LPGA Ταϊλάνδη 2021 στο Siam Country Club Old Court. Επαναπρογραμματίστηκε από πέρυσι.

Μάιος 7th - Μάιος 8th: Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya στην παραλία Jomtien.

Μάιος 14th - Μάιος 15th: Pattaya Music Festival στο Δημόσιο Πάρκο Lan Poe.

Μάιος 21st - Μάιος 22nd: Pattaya Music Festival στην παραλία Central Pattaya.

Μάιος 19th - Μάιος 23rd: Pattaya Cup Διαγωνισμός ποδοσφαίρου 16th  Επέτειος της χρονιάς στην παραλία Jomtien.

Μάιος 27th - Μάιος 30th: Διαγωνισμός Teqball 1st ποτέ στην παραλία Pattaya.

Ιούνιος 4th - Ιούνιος 6th: Μπιτς βόλεϊ Pattaya Open στην παραλία Pattaya.

Ιούνιος 10th – 13 Ιουνίου: Τουρνουά Beach Tennis 1st ποτέ στην παραλία Pattaya.

Ιούνιος 17th - Ιούνιος 20th: Sepak Takraw 3rd διαγωνισμός στην παραλία Pattaya

25 Ιουνίου - 26 Ιουνίουth: Φεστιβάλ Pattaya στην παραλία Pattaya. (Αυτό σηματοδοτεί την επέτειο της πόλης και είναι πιθανό να περιλαμβάνει συναυλίες, φεστιβάλ φαγητού και πολλά άλλα.)

Ιούλιος (Η ημερομηνία δεν αναφέρεται): Διαγωνισμός κολύμβησης Pattaya Open 18th επέτειο στο Mueang Pattaya 11 School.

Ιούλιος 17th - Ιούλιος 18th: Ο ετήσιος μαραθώνιος της Πατάγια 26th επέτειος που ξεκινά κοντά στην προβλήτα του Μπαλί Χάι.

Αύγουστος 12th - Αύγουστος 15th: Sepak Takraw Pattaya Cup 19th στο Mueang Pattaya 7 School.

Σεπτέμβριος (Η ημερομηνία δεν δόθηκε): PATTAYA SUB FUN & RACE FESTIVAL στην παραλία Jomtien. Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό ήταν ελαφριές.

Σεπτέμβριος 27th: Διαγωνισμός Walk – Run στην παραλία Jomtien.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με εκδηλώσεις στο prpattaya στο Facebook Fanpage, Instagram, Twitter, YouTube, Line@ (@prpattaya), ιστότοπους www.pattayacityevents.com και www.pattaya.go.th και PATTAYA CONTACT CENTER 1337 . Η λίστα, φυσικά, υπόκειται σε αλλαγές με βάση την κατάσταση του Covid-19 και άλλα θέματα. Μπορεί επίσης να προστεθούν περισσότερες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Ιστορία από το The Pattaya News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.