Τρεις Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν στα σύνορα Τακ αφού φέρεται να εισήλθαν παράνομα στο Βασίλειο μέσω φυσικών συνόρων

Τακ -

Τρεις Κινέζοι παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στην επαρχία Τακ χθες το βράδυ, 18 Φεβρουαρίου, ενώ φέρεται να διέσχιζαν κρυφά τα φυσικά σύνορα Ταϊλάνδης-Μυανμάρ για να εισέλθουν παράνομα στο Βασίλειο.

Η σύλληψη έλαβε χώρα μετά από πληροφορία που αποκάλυψε ότι μια ομάδα αλλοδαπών που υποστηριζόταν από ντόπιους λαθρέμπορους θα επιχειρούσε να εισέλθει στην Ταϊλάνδη από ένα ορεινό μονοπάτι για να αποφύγει ένα συνοριακό σημείο ελέγχου στο χωριό Ban Phala της περιοχής Mae La Mad.

Ένα ύποπτο νταλίκα εντοπίστηκε να κινείται κατά μήκος του μονοπατιού ενώ η Task Force Naresuan επιθεωρούσε την περιοχή. Το όχημα κλήθηκε να σταματήσει για έλεγχο. Ένας οδηγός, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, παρατηρήθηκε επίσης με ύποπτη συμπεριφορά όταν ανακρίθηκε από τη δύναμη.

Ο οδηγός φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν καθ' οδόν για να παραλάβει λαθραία αλλοδαπούς που θα ταξίδευαν στο μονοπάτι της φύσης. Επικοινωνούσαν μεταξύ τους μέσω τηλεφώνου για μια τοποθεσία παραλαβής. Στη συνέχεια, οι στρατιώτες και η αστυνομία των συνόρων ακολούθησαν την αναφερόμενη τοποθεσία και βρήκαν μια ομάδα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο άνδρες και μια γυναίκα, που κατέβαιναν από το βουνό.

Έφτασαν με δύο οδηγούς, ο ένας εκ των οποίων τράπηκε σε φυγή κατά τη σύλληψη. Στο σημείο κατασχέθηκαν δύο επιφυλακές και δύο μοτοσικλέτες.

Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Mae Ramat για τεστ Covid-19 υπό την επιτήρηση των αρχών και θα οδηγηθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για νομικές διαδικασίες.

Φωτογραφία: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.