Εκατοντάδες συμμετέχοντες σε πάρτι αντιμετωπίζουν φυλάκιση και πρόστιμο για φερόμενη συμμετοχή σε πάρτι γενεθλίων κατά την περίοδο έκτακτης ανάγκης στο Surat Thani

Surat Thani -

Συνολικά 109 Ταϊλανδοί και ξένοι που πήγαν σε πάρτι χθες, 29 Ιανουαρίου, αντιμετώπισαν κατηγορίες φυλάκισης ενός μήνα και πρόστιμο 4,000 μπατ μετά την παραβίαση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης, καθώς φέρεται να συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων σε εστιατόριο στο νησί Pha Ngan, Surat Thani. την περασμένη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Περίπου 110 καλεσμένοι, 89 αλλοδαποί και 20 υπήκοοι Ταϊλάνδης, μαζί με έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου και έναν μπάρμαν φέρεται να πιάστηκαν σε εστιατόριο στην κορυφή του βουνού την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με την αστυνομία του Surat Thani, είδαν να χορεύουν και να πίνουν χωρίς να τηρούν κοινωνική απόσταση, φορούν μάσκα και άλλα αυστηρά μέτρα υγείας για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη μπορούν να παρατηρηθούν ΕΔΏ

Από χθες, το επαρχιακό δικαστήριο Surat Thani είχε διατάξει δίωξη εναντίον όλων των συλληφθέντων πελατών για παραβίαση του Άρθρου 9 του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 με τη συμμετοχή σε μαζικές συγκεντρώσεις περισσότερων από πέντε ατόμων. Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ενός μήνα και πρόστιμο 4,000 μπατ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φυλάκιση θα ανασταλεί.

Εν τω μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και ο μπάρμαν αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως και δύο ετών και πρόστιμο 10,000 μπατ για παραβίαση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης συμμετέχοντας σε μαζικές συγκεντρώσεις άνω των πέντε ατόμων και για παραβίαση της εντολής έκτακτης ανάγκης Surat Thani ανοίγοντας ένα εστιατόριο και παροχή/πίεση αλκοολούχων ποτών στο εστιατόριο.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.