Περισσότεροι από 100 Ταϊλανδοί και αλλοδαποί συνελήφθησαν στο εστιατόριο Surat Thani για φερόμενους ότι έπιναν, έκαναν πάρτι και παραβίασαν το εθνικό διάταγμα έκτακτης ανάγκης για τον Covid-19

Surat Thani -

Περισσότεροι από 100 Ταϊλανδοί και ξένοι πελάτες συνελήφθησαν σε ένα μπαρ/εστιατόριο στο Koh Phangan της επαρχίας Surat Thani τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 27 Ιανουαρίου, για φερόμενους ότι διοργάνωσαν πάρτι με ποτό και χορό και παραβίασαν το Διάταγμα Έκτακτης Ανάγκης για να αποτρέψουν την εξάπλωση του Covid-19 Coronavirus, σύμφωνα με την επαρχιακή αστυνομία Surat Thani

Μια ομάδα περισσότερων από 50 επαρχιακών αστυνομικών του Surat Thani εισέβαλε σε ένα εστιατόριο στην κορυφή του βουνού στις 2:00 π.μ. σήμερα το πρωί και σύμφωνα με τις δηλώσεις τους παρατήρησε μια μεγάλη ομάδα πελατών που φέρεται να χόρευαν με δυνατή μουσική χωρίς να κάνουν κοινωνική απόσταση, φορώντας μάσκα. και άλλα αυστηρά υγειονομικά μέτρα που ορίζονται από το διάταγμα έκτακτης ανάγκης στην Ταϊλάνδη που ορίζει τους κανονισμούς Covid-19.

Περίπου 110 καλεσμένοι, 89 αλλοδαποί και 23 υπήκοοι Ταϊλάνδης, μαζί με έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου και έναν οικοδεσπότη συνελήφθησαν, ενώ κάποιοι κατάφεραν να γλιτώσουν από τη σύλληψη κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Στο σημείο κατασχέθηκε παρτίδα αλκοολούχων ποτών για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, ο οικοδεσπότης, Pongdarun Lim-O-Chakul, 40 ετών, φέρεται να ομολόγησε ότι οργάνωσε το πάρτι και παραδέχτηκε όλες τις κατηγορίες που του έχει κατηγορήσει η αστυνομία. Αυτό έγινε σύμφωνα με την αστυνομία του Surat Thani.

Οι συλληφθέντες καλεσμένοι κατηγορήθηκαν αρχικά για φερόμενη παραβίαση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 με τη συμμετοχή σε μαζικές συγκεντρώσεις περισσότερων από πέντε ατόμων.

Τόσο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όσο και ο οικοδεσπότης κατηγορήθηκαν για παραβίαση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 με τη συμμετοχή σε μαζικές συγκεντρώσεις περισσότερων από πέντε ατόμων και για παραβίαση της εντολής έκτακτης ανάγκης Surat Thani για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 άνοιγμα εστιατορίου και παροχή/πίεση αλκοολούχων ποτών στο εστιατόριο. Όλοι οι ύποπτοι θεωρούνται αθώοι μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους από το δικαστήριο, σημειώνει το The Pattaya News.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Komchadluek

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard,or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.