Το Koh Larn ανοίγει ξανά για τους επισκέπτες μετά από πάνω από δύο εβδομάδες κλείσιμο που σχετίζεται με τον Covid-19

Koh Larn, Chonburi-

Koh Larn σήμερα (21 Ιανουαρίουst) άνοιξε ξανά για τους επισκέπτες μετά από ένα κλείσιμο 16 ημερών που σχετίζεται με τον Covid-19. Σύμφωνα με αξιωματούχους του Bali Hai Pier, το ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων που ταξίδευαν στο Koh Larn σήμερα ήταν κάτοικοι της περιοχής Banglamung και Koh Larn.

Ο δήμαρχος Sonthaya Khunploem είπε στο The Pattaya News χθες (20 Ιανουαρίου), «Μια εντολή από το συμβούλιο του Koh Larn σχετικά με το κλείσιμο του νησιού θα λήξει σήμερα (20 Ιανουαρίουth). Το Koh Larn έχει πλέον μηδενικά επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid – 19 κρούσματα ως αποτέλεσμα του κλεισίματος για περίπου τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://thepattayanews.com/2021/01/20/koh-larn-preparing-to-re-open-for-primarily-local-visitors-strict-rules-including-mor-chana-app-required/

Την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας υπό αυστηρές μετρήσεις Covid-19 είδαν ορισμένους επισκέπτες και πολλούς ντόπιους του Koh Larn στην προβλήτα Bali Hai να κατευθύνονται προς το Koh Larn.

Από τις 7:00 π.μ. έως το μεσημέρι υπήρχαν περίπου 154 άτομα που πήγαν στο νησί με το πλοίο ή ένα ταχύπλοο, εκ των οποίων το 90 τοις εκατό ήταν άνθρωποι που ζούσαν στο Koh Larn ενώ το XNUMX τοις εκατό ήταν επισκέπτες. Οι άνθρωποι που ζούσαν στο Koh Larn ήταν μια ποικιλία ανθρώπων που είτε επέλεξαν να βγουν από το προσωρινό κλείσιμο στην ηπειρωτική χώρα που είχε λιγότερους περιορισμούς είτε εκείνοι που ταξίδευαν από και προς το νησί για πρώτη φορά σε δύο εβδομάδες για να πάνε για ψώνια ή να τρέξουν άλλα θελήματα.

Οι ντόπιοι του Koh Larn έπρεπε να παρουσιάσουν ταυτότητες ενώ οι επισκέπτες έπρεπε να παρουσιάσουν ταυτότητες ή διαβατήριο, να κάνουν check-in στην πλατφόρμα «Thai Chana» και να δείξουν στους αξιωματικούς που κατέβασαν και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα παρακολούθησης και εντοπισμού «Mor Chana». Όλοι οι άνθρωποι που επισκέπτονται θα πρέπει να έχουν έλεγχο θερμοκρασίας, να χρησιμοποιούν απολυμαντικό χεριών, να φορούν μάσκα και κοινωνική απόσταση στο πλοίο που λειτουργεί με περιορισμένη χωρητικότητα για λόγους ασφαλείας.

Εάν κάποιος εμφανίσει έναν κωδικό QR Mor Chana που είναι πορτοκαλί ή κόκκινο, δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο Koh Larn. Η επαναλειτουργία του νησιού προορίζεται για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το Chonburi παραμένει μια «υψηλά ελεγχόμενη» ζώνη που απαιτεί γραπτή άδεια για να εισέλθει ή να βγει από την επαρχία.

Τα σκάφη αναχωρούν από την προβλήτα από τις 7:00 π.μ. έως το μεσημέρι και 3:30 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Αν και δεν είναι όλοι οι χώροι ανοιχτοί για επαγγελματικούς λόγους στο νησί, ορισμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις είναι πλέον ανοιχτά. Οι κανόνες που ισχύουν για ολόκληρη την επαρχία Τσονμπούρι, όπως το κλείσιμο των μπαρ και η απαγόρευση πώλησης αλκοόλ σε εστιατόρια, ισχύουν και για το νησί, σύμφωνα με αξιωματούχους του Μπαλί Χάι.

Οι αυστηρότεροι περιορισμοί για την είσοδο στο νησί πρόκειται να διαρκέσουν τουλάχιστον έως τις 31 Ιανουαρίου, δήλωσε ο δήμαρχος της Πατάγια στους δημοσιογράφους μας.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.