Το διάσημο Superclub «Insanity Nightclub» της Μπανγκόκ αντιμετωπίζει πενταετές κλείσιμο αφού φέρεται ότι άνοιξε παράνομα αργά, βρέθηκαν ναρκωτικά σε εγκαταστάσεις

Μπανγκόκ -

Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Μπανγκόκ «Insanity Nightclub» αντιμετωπίζει τώρα εντολή κλεισίματος για τουλάχιστον 5 χρόνια από το Υπουργείο Εσωτερικών, αφού φέρεται να μένει παράνομα ανοιχτό για επιπλέον δύο ώρες μέχρι τις 4:00 π.μ. κάθε βράδυ.

Αξιωματούχοι του Υπουργείου Επαρχιακής Διοίκησης και του Υπουργείου Εσωτερικών είχαν καταστρέψει το διάσημο σούπερ κλαμπ στο Soi Sukhumvit 11 της πρωτεύουσας τα ξημερώματα σήμερα, 10 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής ότι ο χώρος διασκέδασης άνοιξε πέρασαν το νόμιμο ωράριο λειτουργίας των 2:00 π.μ., το οποίο τους είχε προβληματίσει με την ηχορύπανση και την κυκλοφορία μετά το καθυστερημένο κλείσιμο.

Περίπου περισσότεροι από 150 καλεσμένοι, τόσο Ταϊλανδοί όσο και ξένοι τουρίστες, εθεάθησαν να πίνουν, να τρώνε και να χορεύουν καθώς ορισμένοι από τους αξιωματούχους είχαν μπει διακριτικά στη σκηνή. Πολλοί από αυτούς ήταν σε κατάσταση σοκ και προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο μόλις παρουσιάστηκαν οι ερευνητές, αλλά οι αρχές κατάφεραν να σταματήσουν τις επιχειρήσεις του χώρου πριν ξεκινήσουν την έρευνα.

Κάποια ποσότητα κρυστάλλων παράνομων ναρκωτικών, πιθανώς κεταμίνης, φέρεται να βρέθηκε στο πάτωμα μιας τουαλέτας σύμφωνα με την αστυνομία. Παρέχονταν επίσης για τους πελάτες μια σειρά από κινητές σόμπες ναργιλέ και ναρκωτικά με υπηρεσία ναργιλέ. Ο ναργιλές, ή ναργιλέ, είναι αυστηρά ενάντια στον νόμο της Ταϊλάνδης. Επιπλέον, οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι βρήκαν πολλές παραβιάσεις των μέτρων προστασίας από τον Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που δεν φορούσαν μάσκες, δεν τηρούσαν κοινωνική απόσταση και τους κανόνες περί χωρητικότητας σε τραπέζια και τοποθεσίες. Αυτό έρχεται μια μέρα αφότου ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ προειδοποίησε ότι οι χώροι διασκέδασης θα αντιμετωπίσουν στενότερους ελέγχους.

Όλοι οι πελάτες, επομένως, υποβλήθηκαν σε εξέταση ούρων λίγο αργότερα. Αυτό περιελάμβανε ξένους πελάτες που φέρεται να είχαν επίσης ελέγξει τα διαβατήριά τους. Κάποιοι από τους καλεσμένους εντοπίστηκαν με χρήση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν για περαιτέρω ανακρίσεις, δεν ήταν αμέσως σαφές εάν υπήρχαν αλλοδαποί σε αυτήν την ομάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη έρευνα, το Insanity Nightclub δεν είχε άδεια ως χώρος διασκέδασης αλλά μάλλον ως εταιρεία πώλησης τσιγάρων. Στη συνέχεια, ο αξιωματικός συνέλαβε τον διευθυντή του καταστήματος και διέταξε την επιβολή ποινής για το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου για πέντε χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έγκριση της τελικής παραγγελίας θα απαιτήσει την έγκριση του Κυβερνήτη της Μπανγκόκ, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα εγκριθεί.

Από το πρωί, ο υποστράτηγος της αστυνομίας Piya Tawichai, αναπληρωτής αρχηγός του Μητροπολιτικού Γραφείου Αστυνομίας (MPB), δήλωσε στο Associated Press ότι η ερευνητική επιτροπή είχε συσταθεί για να διερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση και να αναζητήσει τους επιχειρηματίες ή τους τοπικούς αστυνομικούς που μπορεί να συνωμοτούν σε παράνομες δραστηριότητες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.