Η κατασκευή monorail Pattaya στο Second Road θα ξεκινήσει το 2024

Πατάγια-

Το ογδόντα τοις εκατό των κατοίκων της περιοχής που συμμετείχαν σε δημόσιες ακροάσεις υποστήριξαν την κατασκευή ενός μονοσιδηρόδρομου Pattaya στο Second Road, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης Pattaya. Η κατασκευή monorail αναμένεται να ξεκινήσει το 2024 με εκτιμώμενη αρχική επένδυση 26 δισεκατομμυρίων μπατ.

 

 

 

Το σχέδιο monorail αποτελείται συνολικά από τέσσερις κύριες γραμμές και 22 μικρότερες γραμμές τροφοδοσίας για το σύστημα monorail Pattaya. Η πρώτη προτεραιότητα για την κατασκευή θα είναι η πράσινη γραμμή που αντιπροσωπεύει ως επί το πλείστον την Κεντρική Πατάγια.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία μας ΕΔΏ.

Η τελική δημόσια ακρόαση διεξήχθη σήμερα υπό την ηγεσία του Αναπληρωτή Διοικητικού Διευθυντή της πόλης Pattaya, κ. Kietisak Sriwongchai και του διευθυντή έργου monorail κ. Phongtawee Lertpanyawit.

 

Ο κ. Pongtawee είπε στο The Pattaya News «Το ογδόντα τοις εκατό των κατοίκων της Πατάγια υποστήριξε την κατασκευή μονοσιδηροδρομικών σιδηροδρομικών γραμμών στον δεύτερο δρόμο της Πατάγια στην τελική δημόσια ακρόαση».

 

«Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι ντόπιοι που ανησυχούσαν για την κατασκευή καθώς η Pattaya Second είναι στενή. Η κατασκευή ενδέχεται να επηρεάσει την κυκλοφορία και να καταστρέψει το τοπίο, σύμφωνα με τις ανησυχίες τους. Γνωρίζουμε επίσης τις ανησυχίες των οδηγών Songtaew (λεωφορείο μπατ) και των οδηγών ταξί μοτοσικλετών που ανησυχούν ότι θα μπορούσε να επηρεάσει τα έσοδά τους και αντιμετωπίζουν τις ανησυχίες τους μεμονωμένα». πρόσθεσε ο Pongtawee.

 

«Διεξάγουμε συζητήσεις για αυτά τα προβλήματα για περαιτέρω πιθανές λύσεις πριν ξεκινήσει η κατασκευή».

 

 

«Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το 2024 και αναμένεται να είναι έτοιμη για χρήση μέχρι το 2027. Πρόσθετες γραμμές θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον, αλλά ο βασικός στόχος επί του παρόντος είναι η κατασκευή της Πράσινης Γραμμής».

Η πράσινη γραμμή θα έχει συνολικά 13 σταθμούς και θα ξεκινά από προγραμματισμένο σιδηροδρομικό σταθμό υψηλής ταχύτητας, ένα μεγάλο έργο που εντάσσεται στο σχέδιο του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, το σχέδιο είναι ο μονόδρομος να κινείται πάνω από τον Δεύτερο Δρόμο, όπου η πλειονότητα των κτιρίων είναι κάτω από τέσσερις ορόφους.

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.